• Anonym

    Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???

    Usch det tar emot o skriva det här men måste o hoppas man kan se om det e flera som har det som mig,se om man kan få nå kloka råd och vad du skulle gjort.

    Jag & min pojkvän/sambo har varit tesammans i 3år. I början av vårt förhållande hade vi jätte mkt sex och närhet med varandra,allt va på topp o så höll det på i 2år typ. Nu det senaste året har han knappt velat haft sex elr närhet över huvud taget. Han skyller på alla sura miner o bråk o tjaffs som varit senaste tiden att det gjort att hans lust försvunnit. Ok tänkte jag så kan det vara men lusten kommer väl tebax tänkte jag o tänkte inte mer på det,då vi hade en svacka i vårt förhållande där ett tag,min lust däremot har ALLTID funnitd där oavsett sura miner elr inte.

    Nu har det gått mer än ett år och inget har hänt,han vll aldrig ha sex,aldrig kyssas elr hångla elr ha närhet över huvud taget. Man kan få en hej då puss om han ska iväg nånstans och ibland en gonatt puss men ABSOLUT INGE MER. Försöker jag ta isitivet till sex då stöter han bort mig direkt o blir sur o säger direkt att det inte blir nå,försöker jag kyssa han vänder han bort ansiktet o knuffar bort mig,säger jag nå gulligt te han får jag nästan aldrig höra nå tebax,han e riktigt dålig på o visa att han tkr om mig. Jag kräver inte att få höra nåt jämt men kanske få höra att han älskar mig nån gång i månaden elr få nån komplimang när man gör sig fin elr nåt,men nej. Så har det pågått i över ett år och det va 4 månader sen vi hade sex och dom senaste gångerna vi haft sex hare mest varit på mitt insiativ och det har känts som han gått med påre för o få de överstökat typ,in ut sprut,klart.

    Har flera gånger hänt att jag blivit förbannad,lessen,frustrerad över att han aldrig vill och vi har bårkat om det vilket kanske det sämsta man kan göra???:/ men iaf då säger han att han är ihop med mig och bor med mig för han älskar mig annars hade han gjort slut. Och att hans lust e borta pga av alla bråk som va förut och att han inte verkar veta vad han ska gö åt för o få tebax sin lust.

    Jag känner mig ofta riktigt lessen deppig och förbannad i mellanåt över att han aldrig vill ah sex elr närhet med mig. Har flera gånger tänk att jag ska lämna honom o gå vidare och hitta någon som verkligen visar att han älskar mig,en som tkr om sex. Ja menar jag kan inte leva i en relation där man är ihop med en som aldrig vill,aldrig vll ha närhet o bara stöter bort mig. Jag mår fruktansvärt dåligt av det.

    För lite mer än en månad sen var jag iväg o kolla på en lägenhet,hade då nästan bestämt mig för att göra slut o gå vidare då ja känner att ja inte orkar med det här för det tar så mkt på mig,fruktansvärt jobbigt o leva med en som bara stöter bort en o aldrig vill ha sex. Men samtidigt älskar jag honom och går hela tiden på o hoppas att det ska vända o bli bra igen som det va förut.

    Så äre ok o lämna någon som aldrig vill ha sex med en och bara stöter bort en?

    Han säger att han älskar mig och bor med mig för han älskar mig men hur fan ska man tolka det!?? när han varken visar det elr vill ah sex.

    Flera som lever i en relation där sexet inte funkar?? hur mår ni och vad har ni försökt gjort för att det ska funka?

    Usch detta är fruktansvärt jobbigt i mellan åt:/                   

  • Svar på tråden Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???
  • Smecker
    Anonym skrev 2013-04-11 13:43:53 följande:


    Jag vet :(
    Härligt. Måste vara underbart att dö otillfredsställd och bitter på livet. Särskilt när man inte gjort något åt det själv.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Anonym
    Smecker skrev 2013-04-11 15:07:02 följande:
    Härligt. Måste vara underbart att dö otillfredsställd och bitter på livet. Särskilt när man inte gjort något åt det själv.



    Åja, än är det inte försent med förändringar, var inte så negativ.
  • Smecker
    Anonym skrev 2013-04-11 15:11:40 följande:


    Åja, än är det inte försent med förändringar, var inte så negativ.
    Se det som en spark i röven. Kostnadsfritt.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Anders 386
    Anonym skrev 2013-04-11 14:54:10 följande:
    Men herregud, varför envisas med att skapa problem där de inte finns?

    Ligg med någon eller några annan helt enkelt, hur svårt kan det vara?

    Det är 2013, tror människor fortfarande att en enda person ska tillgodose alla dina behov?

    "Lämna"? Varför det? För att hitta en annan partner, som du kanske har sex med, men som inte har allt det där andra fina som din nuvarande partner har?

    Igen - varför envisas med att skapa problem där de inte finns? Året är 2013, inte 1013.
    Precis - det är 2013 - finns ingen anledning att ha ett förhållande med någon som man inte är lycklig med. Så kunde det vara förr när äktenskapet handlade mer om ekonomi och samhällets konventioner. Som tur är har vissa av oss kommit lite längre än så...Glad Numera kan vi välja om vi vill vara kvar i ett dåligt förhållande eller försöka skaffa oss ett bra förhållande.
  • Anonym
    Smecker skrev 2013-04-11 15:16:38 följande:
    Se det som en spark i röven. Kostnadsfritt.



    Tack, men jag är inte helt fantasilös eller handlingsförlamad om jag skulle behöva det ;)
  • Smecker
    Anonym skrev 2013-04-11 15:23:17 följande:


    Tack, men jag är inte helt fantasilös eller handlingsförlamad om jag skulle behöva det ;)
    Det märks. You go.. eh.. whatever.
    Är du bara pantad eller är du dum i huvudet på riktigt?
  • Anonym (????)
    Anonym (man) skrev 2013-04-11 14:49:38 följande:
    Vi har slutat att ha sex. Först för att jag tröttnade på att tjata, sen för att jag helt enkelt tappat lusten att ha sex med henne. Nu känner hon sig ratad men va fan, om man alltid tar alla initiativ är det väl inte så konstigt om man tröttnar. Nu lever jag på allmänt minskad sexlust, porr och ett snedsprång per år ungefär, för att inte helt torka ihop. Och konstigt nog tycker jag det är rätt ok, vi har så mycket annat tillsammans än sex.

    Tycker du verkligen det är ok?
  • Anonym (man)
    Anonym (????) skrev 2013-04-11 15:27:29 följande:

    Tycker du verkligen det är ok?
    Ja, konstigt nog tycker jag det. För ett par år sedan tyckte jag det var ett stort problem men eftersom jag inte vill lämna min familj och eftersom mitt liv innehåller så mycket annat än att pippa så är det ingen big deal. I all synnerhet som jag vet att det finns tjejer som vill ligga med mig och eftersom jag gjort några få engångsgrejer. Det är klart att det vore optimalt att ha en fast älskarinna men det är också rätt skönt att slippa allt trassel.
  • Anonym

    Jag frågar mig samma sak som du. Om nu bråk och tjafs trollat bort all lust, vad ska man då göra för att han ska få tillbaka den. Min sambo vill inte heller ha sex och det är jäkligt frustrerande.

  • Anonym
    Anonym skrev 2013-04-13 09:33:26 följande:
    Jag frågar mig samma sak som du. Om nu bråk och tjafs trollat bort all lust, vad ska man då göra för att han ska få tillbaka den. Min sambo vill inte heller ha sex och det är jäkligt frustrerande.
    Jag ser det där som en väldigt bra ursäkt, inget mer. Bara för att jag och min sambo bråkar så tar det ju inte bort min attraktion i månader. Då är det ju känslorna det är fel på..
Svar på tråden Ni som lever i en relation utan sex/närhet hur orkar ni???