Inlägg från: SaraKarla |Visa alla inlägg
  • SaraKarla

    BF januari 2014

    Sante skrev 2013-04-28 19:09:59 följande:
    Jag hade äl 13april och igår plusade jag på cb digital och nde stod 2-3 alltså är jag nu i v4+1 och för mig stämmer det om jag räknar från senaste mens :)

    Jag fick "bara" 1-2 igår, men jag kan ha BIM senast imorgon egentligen, är lite osäker. Men har räknat på att min BIM är idag, så eftersom jag gjorde testet igår så var det ju isåfall mindre än 2 veckor sedan ÄL, så det borde stämma på mig
  • SaraKarla
    moto skrev 2013-04-28 19:06:15 följande:
    tack, nja den verkar lång, hann ju inte med så många den här gången men fick det till 34 dagar mellan och fick utslag på ÄL-tester dag 18 och 19 denna gången är jag lite mer osäker men tror det blev starkast på dag 22! Så det verkar ju inte stämma riktigt.
    Det känns ju som att det blir fel när BM bara går efter senaste mensen?
    Ja, det blir ju lite fel. Här på FL´s uträknare kan du ju välja att fylla i datum för ÄL istället för mensens första dag. Annars får man svar på ultraljudet
  • SaraKarla

    Jag ska också göra tidigt vul pga pcos!

    Jag blir tröttare för varje dag som går.. och jag är så hungrig. Det tycker jag är jobbigast. Försöker verkligen att tänka på vad jag äter och hur ofta. Visst ska man inte äta mer än vanligt bara för att man är gravid? Jobbigt när man är så hungrig bara.   

  • SaraKarla

    Har också mycket mensvärk från och till, speciellt på kvällen. Men det började igår. Tror det beror på växtvärk :)

  • SaraKarla

    Samma här! Tycker det känns bra att känna "liv" i magen :) men jag känner nog mindre nu än med barn nr 1.

    Hur många har ni berättat för?

  • SaraKarla

    Vi har berättat för ganska många. Eller, våra föräldrar, syskon och närmaste vänner Förra gången väntade vi en månad innan vi berättade för familj, men denna gång orkade vi inte. Skulle vilja berätta för fler, men det känns så tidigt än. Typ "vi hade sex för två veckor sedan"......

  • SaraKarla

    Har ni några cravings än?

    Jag är smått hungrig hela tiden, men vet aldrig vad jag är sugen på. Dock är jag väldigt sugen på mjölk och räkor. Hehe  

  • SaraKarla
    Kramardig skrev 2013-04-29 12:42:27 följande:
    Inga cravings än men det hade jag inte med sonen heller ;)

    Vad skönt då. I min förra grav hade jag heller inte många, men var ständigt sugen på sura saker. Åt väldigt mycket citron och andra citrusfrukter. Nu är jag mer sugen på salt, än så länge. Mjölk är jag nog mest sugen på för att jag är hungrig och behöver kalorier. Annars har jag blivit mer kräsen.
  • SaraKarla
    Angelica1991 skrev 2013-04-29 13:32:07 följande:
    hej hej :) jag hoppar in här. jag är nyplussad, jag är inte hundra på när jag har BF men runt 4/1 enligt uträkningen här på FL så datumet kan komma att ändras till senare i jan. detta är mitt andra barn och jag hoppas att jag får gå hela vägen. fick dotter v 25 pga uvi så med extra kontroller så ska det inte vara några problem. dotter är 1 år nu :) 

    Vilken tur att dottern mår bra idag! Och bra att du får extra kontroller nu. Grattis till graviditeten!
Svar på tråden BF januari 2014