Inlägg från: Bubbas |Visa alla inlägg
  • Bubbas

    Första barnet - BF januari 2014

    Hoppar också in här :) Precis plussat igen med mycket jobbigt i bagaget. Fick MA i okt -12 (v 14), MF i jan -13 (v 6), MF i mars -13 (v 6). Påbörjade missfallsutredning med gyn och provtagningar för snart fyra veckor sen men har inte hunnit få provsvaren än förren vi plussade igen. Vill såå att det vill stanna den här gången! Orkar inte mycket mer annars. Inga barn sedan innan och vi är 25 och 28 år.

  • Bubbas

    Hej alla. Jag är gravid nu för fjärde gången (haft ett tungt år med ett MA och två MF) och är i v 15 nu, 14+3. Känner ni någon gång att det liksom hugger till i livmodern och vet att det är växtvärk? Jag har haft det nångång ibland de senaste dagarna, men inga blödningar alls. Kan växtvärk kännas så?

  • Bubbas

    Fjällan då är vi två! Tror det är ligamenten som håller upp livmodern för ibland när jag hostar och nyser också gör det så jäävla ont i flera sekunder!

  • Bubbas

    Har det börjat synas någon mage på er som är här? Jag är i v 16 (15+0) idag och syns inget alls. Kan dra in magen och man anar inget inte ens då. Börjar tro att jag är skengravid! Har inte varit på något UL än heller, men ska på rul om 2 v.

  • Bubbas

    Har haft alla symptom men nu har jag bara tröttheten och dom onda brösten kvar. Där jag bor får man inte göra något ul innan rul'et i v 17-20, så det är drygt :( Har dock gått upp nästan 4 kg redan.

  • Bubbas

    Jag mår bra, känner nästan aldrig av illamåendet längre, bara när jag inte ätit på länge. Men är fortfarande trött och har onda bröst. Är 15+2 idag :) Det enda jag har handlat är lite mammakläder till mig själv, men inget till bebis. Har så mycket tråkigt i bagaget så vågar inte riktigt än :(

  • Bubbas

    Hundenhubbe: Jag bor också i dina trakter och har inte heller fått se eller höra liten än. Har rul på torsdag och är såå nervös för vi har mycket tråkigheter i bagaget. Tror mig har känt nått men är inte säker på om det är den, är i v 17 (16+1) idag. Tror att den enda privata i Östersund är Ove Jörgensen och han ringde jag i mitten av maj och då hade dom precis gått på semester och skulle vara borta till slutet av aug :(

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014