Inlägg från: johanna3 |Visa alla inlägg
  • johanna3

    Första barnet - BF januari 2014

    Smulan82 - Jag färgade håret idag :) Är i vecka 12+2. Det enda jag hört kan vara dåligt är att hormonerna kan göra att hårfärgen ej fäster eller att det blir pigmentsfel = konstig färg..
    Det var dock inte helt utan skuldkänslor jag sprang ut ur badrummet mot den öppna balkongdörren för att andas lite ibland..
    Lyssnade på Grodden med doppler idag också (efter färgning) och han/hon verkar må alldeles utmärkt :)

  • johanna3

    Smulan82 - Mest för att det känns giftigt, men tror inte det är någon fara alls! Och är det på salong är det ju luftiga lokaler (skillnad mot vår minitoalett). Ja, det där med färgen är ju knepigt.. Jag färgar brunt till svart, så det kan ju inte bli så himla fel på mig känner jag. Men frisören kanske har nån typ av "garanti" om det blir fel?!

  • johanna3

    Jag har inte gått upp i vikt, men känner mig grotesk! Jag är en av dem som sa "jag kommer känna mig vacker oavsett vikt för gravida kvinnor är såååå vackert". Nu ångrar jag mig.. Magen står ut som en rejäl kula och är hård när jag står, men när jag lägger mig på rygg är den ett minne blott.. Jag lääängtar tills den "riktiga" magen.

    Appropå illamående försvann det i ingången av v 12.

    Handlar inget innan ultraljudet pga av att jag känner mig så ogravid just nu (v 15+5). Har dock en doppler som jag ganska regelbundet använder för att lyssna på skattens hjärta.. Har blivit så bra på det att jag vet exakt vart den är i magen och hittar hjärtat direkt!

    Jag läser alltid alla andras inlägg - tänkte att jag denna gång skulle bjuda lite på mig själv :)

  • johanna3

    Lövings - jag har fått den av en kompis. Ska försöka komma ihåg att se märket på den, vet att kompis sa att den var rätt "billig" typ 1000:- kanske..

  • johanna3

    Maria - det låter som foglossning. Min kompis kände som en kniv stack in i skinkan och vred om, hon "tappade fotfästet" varje gång - du vet när det hugger till så knäna viker sig.. Det var foglossning och det fick hon redan i v 12! Kolla med bm, man måste ta det lugnt om man får det - ev sjukskrivning.

    V 17+0 idag! Tjoho! Min mage kom igår - som ett brev på posten! Alldeles hård och rund (dock ganska liten, men ack så söt).

  • johanna3

    Tinis - Vad roligt att  vi har samma dag! När har ni RUL? Vi har 13e augusti och om det ser bra ut bär det ut på shoppingrunda (dock inga kläder - Man måste spara sig lite så bäbis inte växer ur innan den växer ur) :)

    Alla därute - Hur gör ni med föräldrarledighet? Ska ni jobba till BF eller planerar ni att ta ut föräldrardagar alldeles innan nerkomst??

  • johanna3

    Åh, måste fråga om någon hört nåt mer i hepatit A hysterin vad gäller frysta bär? Läste att det enbart gällde bär från Egypten och Marocko.. Jag vill såååå gärna ha en smoothie eller vara lite sura bär att suga på kvällstid :)

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014