Inlägg från: Tokfrans |Visa alla inlägg
  • Tokfrans

    Första barnet - BF januari 2014

    Så nu har vi vart och sätt på bebben för första gången och de va helt underbart. Den rörde på sig hela tiden och ville inte bli fotad haha. Bm tyckte allt såg jättefint ut trots den va envis. Fick stå och hoppa för att den skulle röra sig så maan fick en bild. Lyckades få en som jag kommer lägga in snart så ni får se. Nu är oron borta, såg lilla hjärtat ticka och hen rörde sig riktigt mycket!{#emotions_dlg.flower}

  • Tokfrans
    annadenise skrev 2013-08-01 11:01:24 följande:
    Vore kul att veta vart alla befinner sig i landet :) (självklart frivilligt). Själv bor jag i västerås...
    Göteborg och Norrköping :)
  • Tokfrans

    När började ni känna bebis? går in i v16 imorgon men har inte känt nått än (tror jag)
    Har vart på UL förra veckan och såg den sprattla runt som bara den men känner inget.

    VILL KÄNNA! hehe Flört 

  • Tokfrans
    Fruhögstadius skrev 2013-08-12 14:33:48 följande:
    Grattis till alla er som gjort lyckade ultraljud!
    Ni som har gjort ultraljud och frågade om det gick att se kön, hur la ni fram frågan? Ska på RUL i morgon och fundera mest på hur vi ska fråga (om vi frågar), ska man säga till före undersökningen eller när det börjar bli klart? 

    Vet inte riktigt varför jag hängt upp mig på varför det skulle vara så krångligt att fråga, men jag är nog mest rädd av de ska snäsa ifrån och liksom förstöra tillfället 

    ni som fick bilder eller fick köpa, hur många bilder fick ni med er hem? för oss kostar det 50 kr bilden (betalar innan undersökningen) och jag tänker mig att kanske två-tre bilder kanske kan vara kul att ha.
    om vi ska få reda på kön så måste vi göra ett privat UL, hade nått med andra religioner att göra. segt :(

    Men vi köpte 3 bilder , vi fick ta hur många vi ville. Dock så fick vi en faktura på de.

    Så konstigt att de är olika överallt 
  • Tokfrans

    Då välkomnar jag v.17..
    Jisses va tiden går snabbt nu ändå.
    Menar i början så testade man så ivrigt om man va gravid och tyckte allt gick så sakta tills pang man va i v.9 och nu pang v.17 hahaha Skrattande 

    Jag kanske kände bebbe igår kväll, en liiiten bubbel vid slutet av pubis kanten under naveln?  Tungan ute stämmer de? aldrig känt nått där innan..

  • Tokfrans
    Så nu har vi känt några puffar här, både jag och sambon.

    tryckte lite på magen och fick många puffar tillbaka som att -bort med händerna, låt mig rulla runt!- haha

    Kändes helt underbart HjärtaSolig 
  • Tokfrans
    Smulan 82 skrev 2013-08-20 05:22:30 följande:
    Jag har en fråga om namn jag och min sambo vill döpa liten till chloe om det är en tjej det är ett franskt namn och Carl om det är en pojk. Men problemet är att familjen lägger sig i och säger att man inte kan ha ett utländskt namn? Eh varför inte undrar jag då det funkar väl lika bra i Sverige som England och när det kommer till Carl så heter min brorson det i andra namn så det gillar de inte heller. Men det är juh pojkens 2 namn så är det verkligen så farligt? Är jag ego nu ? De säger juh vilka namn vi inte får välja som de vill ha på en tjej men får vi inte ha Carl så kan vi väl säga tji vi fick en flicka innan er och välja samma namn om det nu skulle råka bli samma. Fast ingen chans om barnet är en tjej och namnet chloe passar henne för då vill jag verkligen ha det namnet. Och om det hade varit samma tilltalsnamn så förstår jag dem men det blir det juh inte i sådana fall. Och man kan väl inte äga ett namn innan man ens har ett barn? Alltså de har inte sagt flicknamnet för att vi inte skall ta det men vi vill juh som sagt ha chloe så ser inget problem! De döpte sin andra son efter våran far i 2 namn och det får jag inte heller ha fasten jag sa det innan de fick sin son så jag förstår inte varför de skall få " äga" namn till ofödda barn om inte jag fick det. Kanske är jag bara hormoniell och så är det vanligt syskon kärlek!
    Det är ju era barn inte deras så skit i vad dom tycker och tänker om namnen.
     
  • Tokfrans
    mariafii skrev 2013-08-20 09:14:39 följande:
    Hoppas alla haft bra sommar. Nu har jag haft semester med bröllop och RUL. Var underbart att få se lilla bebisen som mådde bra. Jag ligger samma i tiden som sist så BF 19 jan och är i v.19.

    Idag ska jag till BM och prata. Fler än jag som gått upp mycket i vikt?  
    ska till bm idag med, ska se om jag gått upp i vikt hade gått ner sist tack vare all illamående, så hoppas jag gått upp :)
Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014