Inlägg från: Marie Curie |Visa alla inlägg
  • Marie Curie

    Auroraterapi på Östrasjukhuset Göteborg, känner mig överkörd!

    Det känns synd att du är så sent ute TS, jag skulle annars rekommendera att du läste följande länkar och vidarebefodrade till din läkare/aurora-bm.

    I dagsläget rekkommenderas att om en kvinna efter "terapi" fortfarande har en stark önskan om ks ska hon få det! Dock kan du läsa i artikeln från läkartidningen att även detta börjar luckras upp och man är kanske tom påväg mote ett samhälle där vi kvinnor själva ska få välja hur vi föder våra barn. Något som borde vara en självklarhet tycker jag!

    www.skl.se/MediaBinaryLoader.axd&FileName=Indikation+f%C3

    www.lakartidningen.se/Opinion/Debatt/2013/04/Kvinnan-kan-sjalv-gora-ett-informerat-val-/

  • Marie Curie
    Lucyewe skrev 2013-05-08 16:23:11 följande:

    Försent?! Jag bad min bm om hjälp redan i vecka 4 i min graviditet! Jag förstår att dom helst inte vill att man gör kejsarsnitt men jag har övervägt riskerna Och är beredd att ta det för jag tror att den här rädslan inte är Till någon hjälp i vanlig förlossning heller men som sagt ingen verkar ta mig på allvar då Man bara får höra att det kommer visst gå bl.a. Bl.a. Men JAG VILL INTE!!! Fan vad ska man göra?!
    Jag menade inte at du var försent ute från början utan att det har blivit så sent nu. Din förlossning kan ju starta närsomhelst nu. Så det känns som att där du är nu är det inte mycket att göra, tyvärr. Har du provat att kontakta ett annat landsting?
  • Marie Curie
    Lucyewe skrev 2013-05-08 16:32:42 följande:



    Nä tyvärr inte då min läkare sa att ingen läkare skär i en frisk människa.. Alltså om det här inte går bra ska jag banne mig gå till botten med det här och personligen be hon dra åt helvete!! För att ha åsamkat mig psykiska skador som kunde undvikas om jag fick som jag ville!
    Det där är ren BS, man skär i friska människor varje dag. Har din läkare hört talas om plastikoperationer? Har du någon mer tid med din bm snart där du kan ta upp hur du känner? Har du funderat på att kontakta någon tidning, kan ju vara svårt att orka när man är höggravid iof.
Svar på tråden Auroraterapi på Östrasjukhuset Göteborg, känner mig överkörd!