Inlägg från: FrökenBlå |Visa alla inlägg
  • FrökenBlå

    Januarimammor 2014

    Hej!
    Jag plussade i söndags!! Skrattande Vi har försökt ganska länge och nu tog vi en paus med ägglossningstester etc, så jag kunde knappt tro att det va sant när det dök upp ett tydligt streck bredvid det andra!! Var tvungen att ta två tester till dagen efter, då tog jag även ett digitalt och då kunde jag verkligen tro på det Glad

       Jag har väldigt oregelbunden mens så när det hade gått ca 45 dagar efter senaste mensen så tog jag ett test bara för att kolla..jag har därför inte jättebra koll på när jag har BF, men det bör vara runt den 20/1 -14.

    Jag har inte fått kontakt med MVC än pga jobb och deras dåliga telefontider, men hoppas på att få komma relativt snart då jag har mängder med frågor! Flört

    Än så länge känns det ganska lugnt, jag har ömma och spända bröst och ibland lite molvärk i magen. Ibland mår jag lite "tjuvtjockt", men inte så att jag måste spy, och är något tröttare än vad jag brukar.

    Jag är också orolig för vad man ska känna och inte känna, hade på ett vis varit skönare med riktigt tydliga symtom så man slapp fundera så mkt på om man fått missfall etc.

    Jag är också nyfiken på hur andra som nyligen plussat tänker och känner.

    Med vänlig hälsning 

         
      

  • FrökenBlå

    Det är min första graviditet, så har massor av frågor och funderingar i huvudet Flört Vi hade tänkt att berätta ungefär i v. 12, har hört att risken för missfall minskar efter det. När har ni tänkt att berätta? 

    Har en liten fundering som ni kanske kan hjälpa mig med, ska man ta gravtest igen innan man går till MVC? Eller väntar man snällt på ultraljud?

  • FrökenBlå

    Jag är egentligen inte så osäker i nuläget, känns ju att det är nått pågång i kroppen om man säger så. Men då struntar jag i det, blir säkert bara nojig över att gå och testa hela tiden med! Flört Måste varit härligt att höra hjärtljuden redan då! Glad

  • FrökenBlå

    Okej, jag har bara gjort tre! Flört Men nu tycker jag att det vore jobbigt att testa igen..men har tänkt att göra det åtminstonne nångång till. När får man tidigast göra u-ljud?

    Jag bor i Växjöområdet.. 

  • FrökenBlå

    Jag börjar bli tröttare, har ett ganska svängande humör och igår så började jag lipa till nya Tele2 reklamen!! Inte riktigt likt mig! Mår inte alls nått illa längre, bara om jag är slarvig med måltider och mellanmålen. På MVC sa de att jag var i vecka 6 ungefär, men på grav.testet stod det vecka 2-3, så just nu har jag ingen koll på hur långt gången jag är, men ska till MVC på torsdag så då kanske de kan förklara för stackars förvirrade mig Flört

    Kände att jag eventuellt hade nån liten urinvägsinfektion på gång för några dagar sen, så har kurerat hela helgen med tranbärsdryck etc, nu känns det inget längre..pjuuh!! 

  • FrökenBlå

    Har tänkt att berätta för familj och vissa vänner att jag är gravid runt v.12, men när berättar man för chefen?

  • FrökenBlå

    Hade också tyckt att det bästa varit att berätta efter semestern, men om det stämmer att jag är i v. 6+5 nu så är ju v.12 långt innan semestern, men får se om det går att dölja så länge! Flört Haha ja man får nog passa sig för vad man gör och säger nu!

  • FrökenBlå

    Jag ska på hälsosamtal på torsdag, ska bli riktigt spännande! Hoppas på att kanske få göra ultraljud tidigare iom att jag inte vet i vilken vecka jag är i..antar att det kommer kännas mer verkligt efter det! Glad

    Jag känner mest av mina symtom på kvällarna, på dagarna knappt nått förutom kanske liiite molvärk och ett hemskt humör om jag inte får äta i tid (vilket sällan går på mitt jobb). Är det någon mer som känner av symtomen mer på kvällarna? Då brukar jag va väldigt trött, ha molvärk, illamående och ibland lite huvudvärk..

  • FrökenBlå

    Mitt humör är heller inte det bästa. Har två elever bredvid mig på jobbet, får verkligen behärska mig när de inte gör som vi sagt eller engagerar sig som de borde!! 

    Har det börjat synas nått på er än? Jag är ganska stor sedan innan och det lär nog dröja innan nån vågar fråga ifall jag är gravid Flört Men tycker att det är lite tråkigt med, hade ju velat se gravidmagen lite tydligare sedan framöver..  

Svar på tråden Januarimammor 2014