• feamin

    Januarimammor 2014

    Hej! 

    Även jag hoppar in här. :) Inga barn sen tidigare så detta ska bli jätte spännande. 
    Fick ett plus häromdagen. Nägot chockad då det faktiskt inte var Helt planerat. Vi fick missfall i slutet av december i v. 13 och därefter tog det ett tag innan mensen satte igång. Vi beslutade att börja testa igen till sommaren. Jag tyckte jag hade ganska bra koll på när min mens och min äl skulle vara, så att vi skulle undvika graviditet innan sommaren. Men det visade sig att de simkunniga små rackarna överlevde fler dagar än vad jag hade räknat med. ;) Även om det blev tidigare än beräknad så är vi jätte glada. :) Men vågar inte ropa hej ännu pga det senaste missfallet. 

    Jag tror att Bf ska ligga på runt 19/1. Känner inte av så mycket av grvaiditeten. Men skulle va ömma tuttar och ganska trött.

    Kul att få följas åt här inne! :)   

  • feamin

    Vi kommer nog också göra som lisa86, vänta med att berätta pga mina tidigare missfall. Många säger att det är bra att berätta pga att man då kan få stöttning från omgivningen vid ev missfall, men den känner jag att jag kan vara utan, därav att vi väntar. Vi berättade i vecka 12 sist, fick missfall i vecka 13. Så denna gången kommer vi att vänta till tätt inpå ultraljudet. Hade vi inte haft den erfarenhet vi har så hade vi nog berättat i den magiska vecka 12.

    Jag går in i vecka 7 nu tror jag. Har också svullen mage och trött som tusan.  Skulle så gärna också vilja få göra ett tidigt VUL, ska ringa och försöka i em. :)
     

     

  • feamin

    Där jag bor får man inte göra ultraljud förrän den traditionella i v.18 (eller vilken vecka det nu är). Jag har varit på hälsosamtal och ska på inskrivning om några veckor. Dock blev jag erbjuden ett vul eftersom jag är osäker på vilken vecka jag är i. Så ska göra ett vul på onsdag, ska bli jätte spännande!! :) Speciellt att stilla oron så att man får se att det verkligen är en liten krabat där inne och inte en tom fosterhinna.

    Den sista tiden har jag känt av en helt otrolig trötthet och nästintill konstant hunger. Kan precis som någon annan skrev, nyss ha ätit men ändå  fortfarande vara hungrig.

  • feamin

    Jag oroar med mig för mf. Tänker inte ropa hej innan v12 och knappt det. Folk får säga vad de vill om att inte oroa sig, men har man flera mf, och dessutom sena sådana, med sig i ryggsäcken är man inte så kaxig. :( Statistiken säger ju att var fjärde kända graviditet slutar i mf, så visst är det vanligt.

  • feamin

    Var på vul idag och såg ett litet knyte med bultande hjärta. Jisses vad häftigt!!! :) 2ben, 2armar och ett litet huvud kunde tydligt urskiljas. Fick beräknat att jag är i v.8+3. Fortfarande trött som tusan här. Måste lägga mig och vila 2h på soffan efter jag slutar jobba, och somnar vid 10på kvällen ändå. Brösten ömmar fortfarande, men känner inte av ngt illamående alla.

  • feamin

    Har haft en blödning som varade i två dagar. Något mindre än en vanlig mens. Åh vad rädd jag blev att det skulle va ytterligare ett missfall på G. Men ett akut UL på kvinnokliniken visade att det lilla pyret sprattlade som aldrig förr!! :D

Svar på tråden Januarimammor 2014