• No07va

    Januarimammor 2014

    Fick ett tydligt Gravid på mitt test i förgår och försöker fortfarande smälta att det verkar som jag i januari blir 3 barns mamma. Jag som från början inte ens skull ha 1 barn. Jag har 2 flickor sen tidigare. Stora är född i januari 07 och minstingen är född i Augusti 11.

    Skönt att ha ett ställe att dela tankarna med under resan. Var med i en liknade grupp när jag väntade lillan och vi hänger numera ihop i en egen grupp inne på Facebook istället:)
     

  • No07va

    Just det:)
    BF är beräknat till den 28 januari.

    Symtomen jag har just nu
    *Grymt trött
    *Yrsel 
    *Ömma bröst
     

  • No07va

    Jag började mina andra två graviditeter(flickor) med grym illamående och migränanfall. Har sluppit det än så länge. Har varit två tuffa graviditeter så jag håller tummarna att det blir en enklare resa denna gången. 

  • No07va
    81 an skrev 2013-05-23 23:27:05 följande:
    Är sjukt svullen särskilt efter måltid så denna graviditeten kommer vi inte kunna vänta till v 12 som vi gjorde sist i och med att vi ska åka på solsemester med föräldrarna nästa vecka.
    Jag hoppas kunna hålla det dolt på jobbet fram tills jag går på semester. Kommer vara i vecka 9 då. 
    För familjen berättar vi direkt:)
     
  • No07va

    Jag är lycklig att jag än så länge inte alls känner mig speciellt gravid. Magen börjar bli svullen så byxorna sitter tajt nu.
    Tidigare har illamåendet tagit över totalt och började spy direkt.
    Jag blev orolig att något va fel så i förgår köpte jag ett nytt digitaltest som visade gravid 3+. 1 vecka tidigare visade testet gravid 1-2 så nog ökar hct.

    Trevligt med fler mammor här inne!

Svar på tråden Januarimammor 2014