• c89
    Linnpinne skrev 2013-05-31 14:34:06 följande:
    asch, det funkar inte! Jag försöker lägga till dig som vän så kanske du kan adda mig, om det går bra? :)

    Nu så!
  • c89
    Syltan skrev 2013-05-31 20:09:15 följande:
    Hm nu avslöjar ni ju er ändå här med era namn?
    Såpa fort indexerar nog inte google ;) och har inte detta nick någon annanstans :)
  • c89
    LoraLou skrev 2013-06-11 15:19:14 följande:
    Hej igen och tack snälla för alla era svar!
    Har inte klurat ut hur det fungerar här ännu så jag vet inte hur man länkar till de inlägg som andra har skrivit.

    Igår var vi på inskrivning och på torsdag gör vi kontroll VUL. Så spännande.

    Även vi bokade KUB. Lite nervöst. Men känner mig ändå stark och har en känsla av att bäbisen är det likaså.
    Så detta grejjar vi allihop! :)

    Får man vara med i den hemliga gruppen Januarimammor 2014?
    Vore trevligt! :) 
    Absolut! Du är så välkommen! Solig

    Funkar ju inte att länka till den dock eftersom att den är hemlig så ingen ser den eller vilka som är med förrän man är med, så att säga...
  • c89
    LoraLou skrev 2013-06-12 15:46:44 följande:
    Tusen tack c89! Förlåt om jag krånglar, men hur gör jag för att gå med? Försökte gå tillbaka några trådar för att läsa men blev så mycket info.  

    Antingen skriver du din mail adress här så kan vi försöka skicka inbjudan via mail, eller får du lägga till mig eller Solveig Arvill Finnpers som vän.
  • c89
    Spyor skrev 2013-06-12 19:29:29 följande:
    Hejsan! Tänkte att jag skulle göra er sällskap om det är okej? Har BF den 20/1. Vi har äntligen blivit gravida efter 3 år av väntan med hjälp av IVF. Åkte på ett hemskt njurstensanfall för nästan 2 veckor sedan och fick då se vårat lilla pyre med ett hjärta som slog för fulla muggar. Igår gick jag in i vecka 9 och på fredag är det dags för ett VUL för att kolla så att allt är bra. Känner mig inte supergravid men mår mycket bättre sedan jag köpte Sea-band för innan det hade jag ett hemskt illamående. Ska bli härligt att kunna följa med alla på den här spännande resan! 

    Så roligt att ni äntligen fått bli gravida! Otroligt hur många som IVF kan hjälpa!
  • c89

    Hur mår ni andras nu? Jag är i v.8 och mår riktigt illa, men kräks inte. Sist hade jag hyperemesis och kräktes från 5+5 till v 23 varje dag, som mest 14ggr en dag. Njuter av att jag verkar slippa det nu! Trött också, men annars känner jag mig inte alls gravid, nån som känner igen sig?

  • c89
    Serafine skrev 2013-06-17 18:39:43 följande:
    Jag känner precis som du! Jag hade också hyperemesis mina två föregående graviditeter, första till v 20, andra till v 25. Jag är också i v 8 nu och i helgen låg jag på soffan i nästan 48 timmar, kändes som jag skulle dö. Igår kväll tog jag på mig sea-band i ett desperat försök att må bättre. På 2 minuter släppte det! Har aldrig funkat tidigare.
    Idag har jag  inte mått illa alls, utan sea-band. Kändes bara som att graviditeten var borta. Ett tag var jag så övertygad att det var missfall att jag övervägde att ringa BM och ställa in inskrivningssamtalet imorgon...

    Jag kan nästan inte glädja mig åt graviditeten alls, jag har ju haft fler missfall än förlossningar så det är nog en försvarsmekanism att vara inställd på mf. Jag vill inte tänka så, men jag kan inte ändra på det.
    Dessutom är min man sjukt irriterad på att jag mår så illa och är så trött, för då måste han göra så mycket mer. Han var dessutom inte helt 100 på att han ville ha ett tredje barn. Jag vet att om vi tar oss fram till KUB-testet och vi får se en frisk liten bebis, så kommer han kunna relatera och se fram emot även detta barn, men just nu är det nästan bara jobbigt. Han sörjer nog dessutom att hela sommaren kommer att präglas av mitt illamående.

    Behövde verkligen skriva av mig lite. Min man orkar inte riktigt förstå, och min syster som också vet skulle bara bli orolig för mig. Hon närmar sig själv förlossning inom några dagar, jag vill inte sänka henne.
    Åh, jag förstår din ångest om du dessutom haft flera missfall, något som jag lyckligtvis varit förskonad från. Jag vet egentligen inte vad som är värst, att kräkas och sedan må bra i någon timme eller detta konstanta illamående. Ska till läkare imorgon för att se om jag kan få OK att ta primperan istället för lergigan comp som jag kört nu utan någon vidare effekt.
    Med en 8-månaders hemma så har jag inte tid att må illa, men nu har det fått bli bus i sängen då jag kunnat vara liggande när det varit som värst, sedan har ju sambon fått ta mycket... Men upplever ändå att det var värre sist.

    Jag hoppas innerligt att allt ska gå vägen för er och att din man ska börja längta också. Här är det nog nästan tvärtom, sambon verkar se fram emot bebisen mer än jag, även om jag längtade otroligt mycket redan innan vi blev gravida, kanske inte helt planerat... men antar att det är för att jag inte känner mig gravid, utan bara mår illa Obestämd
  • c89
    Serafine skrev 2013-06-17 19:30:30 följande:
    c89: shit, en 8 månaders! Jag har en på 6,5 år och en på 3 år, de är relativt självgående i jämförelse. Men å andra sidan så kommer din 8 månaders inte att komma ihåg hur förbaskat tråkig du är nu den närmsta tiden

    Yes! Han är liten och kräver konstant tillsyn, både bra och jobbigt...
  • c89
    Blårosa skrev 2013-06-26 08:15:50 följande:
    Hej hej :) Vad roligt att det finns en tråd för BF januari då jag själv beräknad just nu den 11/1-14. Jag är rätt ny på familjeliv så har inte fått riktigt häng på det här haha :). Jag har haft ganska lindriga grav symtom men de har blivit lite värre nu med illamående. Hoppas att det försvinner snart haha :) sen undrar Jag om jag även får vara med i den hemliga gruppen januarimammor 2014?:) Riktigt kul att alla kan dela med sina upplevelser då vi alla är så olika :).

    Så skönt att slippa det värsta! Du får givetvis vara med! Rädda antingen mig, Carolina Wallenthin eller Solveig Arvill Finnpers så kan vi lägga till dig. Går bara bjuda in vänner nämligen :)
  • c89
    SophiaA01 skrev 2013-07-11 11:46:19 följande:
    Hej ! Jag såg att några av er har skapat en  grupp på FB och undrar om jag kan hänga på där ? =) Efter 3 långa och jobbiga år av kämpande med att bli gravida både spontant och med IVF fick vi vårt efterlängtande plus och är nu i v. 15 (14+0). Har fått se vår knodd för 2 veckor sedan då vi gjorde KUB-testet och den lilla krabaten sprattlade och rörde på sig för fullt men trots det så sitter rädslan i för att något ska gå fel (men den börjar avta lite :) )   Hoppas att ni mår bra allihopa!! 

    Absolut! Adda mig eller Solveig så kan vi lägga till i gruppen :) skriv gärna mail också bara så vi vet att det gäller gruppen :) Måste ha varit tufft! Så underbart att det äntligen verkar få gå vägen! Största risken är ju trots allt över så det är ju med största sannolikhet er tur nu! IVF är verkligen ett fantastiskt "påhitt"!
  • c89
    Tokis skrev 2013-07-29 16:52:54 följande:
    Vad är det för fb grupp ni pratar om??
    En hemlig som inte går att söka på, eller se medlemmar i :) För alla oss blivande januarimammor :)
Svar på tråden Januarimammor 2014