Inlägg från: auapower |Visa alla inlägg
  • auapower

    Strålande graviditet? NEJ. Jag har blivit jätteful!?

    Oj vad jag känner igen mig! Hyn har aldrig varit så oren och smutsig av porer och finnar som den är nu! Känner mig inte alls "strålande" och vacker som alla säger att man ska göra under graviditeten!
    Min mage är helt luden och en liten hormonrand har börjat synas nedanför naveln, (är nu i v.37+6) och har blivit helt vattenfylld i ben, fötter, händer och ansiktet! Till och med min barnmorska sa åt mig att "nu ser du lite svullen ut i ansiktet.." vid förra besöket (v.35+3.) och då blir man ju lagom lycklig!

    Håret har blivit mer tovigt och jag får inte ut tovorna med borste eller kam längre, inte ens med balsamspray! Fett blir det efter en halv dag utan dusch... ja suck säger jag bara Tungan ute

    Men som Suzén skriver så brukar man säga att flickor stjäl mammas skönhet, men det är väl myt som allt annat Flört vet du om det är flicka eller pojke du väntar?

  • auapower

    Oj tänk att vi är så många som känner igen sig! Här bakas av okänt kön, så jag vet inte om myten stämmer eller inte för mig..

    Någon mer som drabbats av gravidtäppa i näsan? Sambon berättade igår att jag har börjat snarka som en galning på nätterna, allt eftersom jag är täppt i näsan hela tiden...

    Och halsbrännan... Fy fasen Flört Nej är avundsjuk på alla fina gravida som strålar! 

Svar på tråden Strålande graviditet? NEJ. Jag har blivit jätteful!?