Inlägg från: Anonym (fröken x) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fröken x)

    Skall strippa ikväll

    Sitter och skall plugga men har lite svårt att koncentrera mig för känner mig lite pirrig för ikväll skall jag göra min debut som strippa. Är bokad för en stripp på en svensexa. Lite nervöst känns det helt klart, så ajg börjar kolla runt lite på forumet istället och får då se i en tråd här på familjeliv att man inte får visa fittan i Sverige, men alltså, kan det vara så? Eller gäller det bara om det är någon offentlig tillställning och inte i en liten grupp? För om jag strippar för min kille är ju bara vår grej vad jag visar. Var går gränsen liksom. Jag är bokad för en stripp där de bokat att de vill att jag skall ta av mig allt, alltså även trosan, och det är det uppdraget jag fått och sagt ok till. Men gör jag något olagligt då om jag tar av mig trosan också? Någon som vet vad som är ok?

  • Svar på tråden Skall strippa ikväll
  • Anonym (fröken x)

    Är väl så jag tror också. men visste inte om att det fanns något förbud för en strippa att visa fittan. Det är ju inte offentligt så att vem som helst kan komma utan det är ju bara grabbarna som är med på svensexan då och det skall vara åtta stycken plus han som skall gifta sig då.

  • Anonym (fröken x)
    Anonym (a) skrev 2013-05-13 15:09:54 följande:
    På stripp klubb i götet tog dom av allt. Så verkar inte vara någon regel så att säga för tror inte en stripp-klubb skulle gå mot reglerna eftersom skulle tänka mig böter och sånt skulle bli rätt höga. Och en annan strippa tog av allt på en svensexa även om dom flesta där hade velat att hon skulle ha behållt det mesta på.  Vissa kvinnor ser bättre ut i fantasin än nakna hua....
    Inte min sak att avgöra, men nu har de ju bokat att de vill ha en stripp där jag tar av allt så då blir det så. De får väl stå ut med vad de får se haha.
  • Anonym (fröken x)

    Jo, o det här är ju ett sällskap då, ett gäng som bokat gått ihop o bokat mig för en stripp. Sedan att de visar fittan på en stippklubb betyder ju inte att klubben följer regler. Men av svaren jag fått så känns det väl som att det är ok i slutna sällskap, o hur skulle de kunna förbjuda det egentligen. Var bara en fundering jag fick när jag läste två andra trådar om just att det inte var ok att visa fittan. 

     

  • Anonym (fröken x)

    Jag får 2000 för 15 min stripdans om det som ikväll då är att jag skall vara helnaken på slutet. Sedan finns det ju lite hållregler för hur vi skall uppträda men det är liksom bara riktlinjer, ex. får vi inte bara ta av trosan o sluta utan jag förutsätts dansa naken en stund. O jag får avbryta direkt om de i gruppen uppträder ohyfsat, respektlöst, närgånget eller så. Se men inte röra är det som gäller

  • Anonym (fröken x)
    BELLAm2 skrev 2013-05-14 13:21:09 följande:
    Schysst timpenning. Hoppas du får trevligt :)
    Trevligt o trevligt, men det var en riktig kick för mig. Gillar att få visa mig naken, är nakenmodell emellanåt för några fotografer, men det är sådär Fine Art så det är ju lite annat. Igår handlade det ju mer om att vara utmanande o lockande o tillslut avslöja dem nakna sanningen. 

    Ha, jo kan man ju tycka att det är bra betalt. Säger inte att det är dåligt betalt, absolut inte, men du får också tänka på att man strippar liksom inte 8 timmar om dan och dessutom är det ju så att man måste i alla fall planera upp sitt framträdande lite grand så man vet vad man skall göra o ta tid på hur lång tid det tar o så. Sedan tillkommer ju resor o så, så om jag gör en stripg som igår så gick det väl säkert 2,5 timmar med resor o sminkning etc. Plus planering av framträdandet, men det är ju delvis en engångsgrej, även om man säkert försöker ha några olika att välja på, men det har jag inte ännu, det var ju första gången för mig. 

    Men visst, extraknäck som gör att jag inte behöver jobba så mycket men ändå tjäna som någon som sitter i kassan. Sedan är det ju inte alla som är ok med att flasha fittan på det sättet som det handlar om, man får ju liksom inte vara blyg av sig o genera sig för att killarna tittar på fittan.
  • Anonym (fröken x)
    JonasJ skrev 2013-05-14 16:14:43 följande:
    Vart i landet håller TS till...?;)
    Malmöområdet
  • Anonym (fröken x)

    Ja, hur tror du killar reagerar. Kåta förstås, lite svårt för en kille o dölja liksom. Vilken kille skulle inte bli det alltså. Nej jag tvekade inte, för de var schyssta o så, bara lite visslingar, men det får man väl säga hör till. Inget oförskämt och inga försök till tafsande, man håller ju ett visst avstånd, men ändå kan ju någon iofs få för sig att försöka. Alltså jag har inga problem med att vara naken, jag har ju varit nakenmodell ett antal gånger, men visst, det är ju inte att blotta sig på det här sättet. Lite ovant kanske att flasha upp så och se hur de tittar, det är ju inte precis att de tittar en djupt i ögonen.  men näh, kände mig inte obekväm ändå.  

    Jo, det ingår att man skall blotta fittan. Vet inte vad du menar med att verkligen blotta, men om de som i detta fall bokat helnaken stripp, så skall trosan av och man får inte hålla för om de inte sagt i förväg att det är så de vill ha det. Men det här gänget ville inte det, så visst fick de se fitta. Finns inget bestämt exakt hur mycket, men de som förmedlar jobben sa att man bör vara utan trosa iaf i några minuter, inte hålla för eller knipa ihop utan det skall gå att se fittspringan. Däremot inget sådant där att hålla isär fittläpparna eller med sexleksaker eller smeka sitt kön eller så, utan helt enkelt visa upp en naken kropp. LIte särade ben i några poser o så. Som sagt, de verkade gilla vad de fick se iaf.

  • Anonym (fröken x)

    Hur utmanande jag "behövde bli" handlade mer om hur utmanande jag ville vara, som jag skrev så har jag inga exakta regler för det, inte mer än att jag skulle ta av mig helt naken, inte fick hålla för. Men jo, jag särade rätt så mycket på benen vid några tillfällen, men det var det ingen som sagt att jag var tvungen att göra. O ja, de verkade gilla båda kropp o fitta. 

    Jag kommer säkert att göra flera stripp-framträdanden, det var en liten kick för mig som gillar att få visa mig naken. Så det blir nog både det och nakenmodellande.  

  • Anonym (fröken x)
    Anonym (råger) skrev 2013-05-14 20:42:11 följande:

    Nu är ju inte jag någon expert men enl polisen i malmö inför öppnande av en ny stripklubb
    så skrev sydsvenskan följande:
    ""Jan Wäring, polisinspektör på polisens servicesektion i Malmö, känner inte   till 4play och har inte sett någon tillståndsansökan från klubben. Han   berättar vad lagen säger om strippverksamhet: – Pornografiska föreställningar får inte förekomma. I praktiken betyder det   att man får dansa och showa så länge man inte visar könet. Dansarna måste ha   en trosa eller en kalsong på sig även om den är minimal. – Man får heller inte simulera samlag men är det så att de bara dansar så är   det okej, säger han. ""

     
    Jag tror det är skillnad på om man gör det på en strippklubb eller liknande situation där vem som helst kan betala entre och komma in (ja över arton då), eller om det är som i detta fall ett privat sällskap. Om en tjej strippar för några killar i ett privat sammanhang så är det nog ingen som kan ha synpunkter på om hon tar av sig trosan (eller killen kalsongen). Men det är den slutsats jag dragit av de olika synpunkter jag fått här och på annat håll.
    Själv tycker jag ju att det skulle kännas lite fånigt att strippa och försöka egga o så slutar man när alla bara väntar på att trosan skall av. Förstår inte vad det är som är så hemskt med det. 
Svar på tråden Skall strippa ikväll