Inlägg från: Vitrysk hockeyhjälte |Visa alla inlägg
  • Vitrysk hockeyhjälte

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    sverker11 skrev 2013-05-20 22:47:18 följande:
    Ja det är fördjävlig att vissa poliser reagerar som människor.

    De försöker stoppa ett upplopp och de har inte bara slöddret som startat upploppet emot sig utan även journalister och och diverse internettyckare som hela tiden försöker lägga skulden på dem. De borde låta hela skiten brinna ner så kan de iallafall inte bli anklagade för övervåld.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    LittleDarling skrev 2013-05-20 22:55:18 följande:
    Vilket orsakar mest lidande? Rasism orsakar jävligt mycket lidande kan jag tala om för dig!
    Så det ska vara okej att vistas här illegalt eller sätta eld på bilar för att man är så besviken på sitt "hopplösa liv i hemska rasist-Sverige" bara för att ett antal poliser är stolpskott som inte klarar av att uttrycka sig?

    En idiot är en idiot och en brottsling en brottsling oavsett om vederbörande bor i en förort och har invandrat till Sverige eller är vit och svenskfödd och jobbar inom polisväsendet. Det håller inte att, som vänsterjävlaskitmedia gör, dalta och förringa den ena sidans övertramp och samtidigt groteskt blåsa upp och uppförstora den andras. Skit ska skit ha. 
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Notperfect skrev 2013-05-20 22:58:30 följande:
    Precis så är det !
    Jag tror inte man ska vara fullt så kategorisk. Dock gör i alla fall inte media särskilt mycket för att visa att det inte stämmer.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    LittleDarling skrev 2013-05-20 23:03:00 följande:
    Oj nu är "dom" illegala invandrare också? Sedär ja..
    Någon nämnde REVA, därför nämnde jag illegala invandrare (du föredrar säkert att kalla dem "papperslösa" eller något liknande daltigt nyord).

    Inte med en stavelse har jag skrivit att jag påstår att våldsverkarna i Husby skulle vara illegala invandrare. Däremot skulle jag inte ha något emot om deras PUT revs upp i och med detta, liksom jag inte heller skulle gråta om de poliser som bevisas ha uttryckt sig felaktigt och/eller använt övervåld bestraffades för detta. 
  • Vitrysk hockeyhjälte
    LittleDarling skrev 2013-05-20 23:07:06 följande:
    Varför jämför man ens en sån sak? Två fel gör inte ett rätt.. eller vad säger man?
    Lika förbannat är det bara ena sidan du kastar skit på, vilket kan och bör tolkas som att du om inte försvarar så åtminstone förringar bilbrännarnas idiotier. 
  • Vitrysk hockeyhjälte
    LittleDarling skrev 2013-05-20 23:10:41 följande:
    Nej de flesta är hjärntvättade om att muslimer är hemska, bovar och banditer men det är inte så i de flesta fallen.
    Och nej det får du inte fråga. Men vad vill du ha ut utav det svaret? Du kommer inte långt om du antyder att jag inte vet vad jag pratar om för det gör jag.
    Nejdå, jag känner gott om muslimer som är hur trevliga och välanpassade som helst. Dessutom är det väl inte bara muslimer som härjar i Husby?

    Åsikten att religion i allmänhet och islam i synnerhet är skit står jag dock för till 100 procent. Ortodox islam är inte kompatibel med västerländska värderingar och västerländskt levnadssätt. Jag gör dock skillnad på islam och muslimer. Jag gillar inte vänsterpolitik överhuvudtaget heller men påstår för den skull inte att alla som röstar vänster är idioter. Flera av mina bästa vänner röstar på S eller V.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    LittleDarling skrev 2013-05-20 23:55:51 följande:
    Därför att rasism är fel så in i helvete och något av det värsta jag vet. Du kanske tycker att rasism är något bra?
    Det går bra att byta spår på skivan nu.
  • Vitrysk hockeyhjälte

    Det sitter tamigfan inte i hudfärg eller gener - visst finns det generella skillnader mellan olika folkgrupper och "raser" men de är egentligen tämligen försumbara - utan i det som vi kallar "kultur" som inte sällan är starkt influerad av religion. Allt sånt där snack om "rasblandning" tycker jag är värdelöst, däremot förstår jag inte det kontroversiella i åsikten att en muslim från Somalia generellt är betydligt mer svårintegrerad än någon som flyttar hit från Norge eller Tyskland - helt enkelt för att de kulturella skillnaderna mellan Sverige och Somalia är betydligt större än de mellan Sverige och Norge eller Sverige och Tyskland. 

  • Vitrysk hockeyhjälte
    LittleDarling skrev 2013-05-21 00:47:33 följande:
    Jag håller med om att snacket om "rasblandning" är värdelöst. Jag själv avskyr den typen av diskussion men det var oundvikligt med tanke på Otäckings inlägg som gav mig ont i magen. Håller även med dig om att det inte sitter i varken hudfärg eller gener. Ingenting bestäms utifrån dessa faktorer även om en del insisterar på att det är så.
    Detta innebär dock inte på något sätt att jag köper din verklighetsbeskrivning. Den uppkomna situationen är främst politikernas fel, som fyller på och fyller på med folk som redan från början de facto är mer svårintegrerade i ett västland än de flesta andra invandrargrupper samtidigt som varken infrastruktur eller arbetsmarknad finns för att erbjuda dem något annat än förvaring. Varför? Ja, vi ska tydligen vara något föregångsland och ha världens generösaste asyllagstiftning - och det jävliga är att folk köper dyngan. Det är inte Sverige som är extremt, det är resten av världen som är rasistisk. Den grejen.

    Jag har inget emot invandring per se, men situationen nu är på väg att bli ohållbar. Och så länge plattnackarna i den s.k. sjuklövern kör huvudet i sanden och inte vill se hur problemen växer kommer detta att eskalera ytterligare. Till sist sitter vi där med ett SD med över 20 procent i riksdagen. I ett demokratiskt land får man det styre man förtjänar. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i SD överhuvudtaget, men att så få är kapabla att se varför de växer hela tiden är bara så jävla besynnerligt. 
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Linsan82 skrev 2013-05-21 01:05:15 följande:
    Men va fan? Varför gör polisen inget? Babbarna sitter och kastar sten på deras bil dom sitter i och gör inget - ut och skjut dom jävla kräken i magen så vi blir fri packet. billigt och effektivt.
    Du är lite som en karikatyr av "järnrörsdemokrater", med samma vokabulär dessutom. Sådana som du gör att jag undrar om det går att vara sverigedemokrat utan att vara smått efterbliven.
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby