Inlägg från: Faber |Visa alla inlägg
  • Faber

    Polisens agerande och övervåld i Husby

    Jag är less på packet. Den som svinar är det synd om och han/hon blir kallad hjälte och alla tänkbara resurser sätts in för att hjälpa medan de som sköter sig endast har ett stort lass skit från våra myndigheter att se fram emot ifall de en dag skulle behöva hjälp.

    Mer tårgas, batonger och vattenkanoner tack.



    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber
    puss skrev 2013-05-21 20:52:59 följande:
    Oj då är det mordbrand nu också.
    Tända eld på annans egendom är mordbrand ja, man behöver inte elda upp en människa eller ha för avsikt att göra det för att det skall klassas så juridiskt.



    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber
    LittleDarling skrev 2013-05-31 14:11:06 följande:
    Vilka problem syftar du på som finns i Norrland?
    Kanske lite utsugning av kolonialmakten, det skattas inte där värdena produceras och endast 2% går tillbaka till oss. Läs P.O. Tidholms bok Norrland, ganska intressant men som norrlänning blir man bara förbannad när man läser den.


    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber
    Errol Flynn skrev 2013-06-02 19:45:53 följande:
    Jaså. Blända mig med din kunskap. Vad är skillnaden på invandrarungdomar som det kastas resurser på och svenska ungdomar som bara får bita i det sura äpplet och se fritidsgårdarna lägga ner? Varför kastar bara invandrarna sten? Kan det vara för att det är gängse sed i arabländer?
    Skillnaden är väl att det aldrig är synd om ungdomarna i Norrland, inte de vuxna heller för den delen. De berikar ju inte kulturen så slaskpressen finner väl att det inte är så intressant att skriva om problemen där.
    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber
    annabell skrev 2013-06-03 16:27:27 följande:
    Såklart det inte går att jämföra glesbygd med tätort, det säger väl sig själv? Att det läggs ner i glesbygden beror ju just på att det är glesbygd.

    Det pratas i tråden om hur mycket pengar som lagts på "järvalyftet" men då kan man ju kolla på rut- och rotavdrag som är på över 130 miljoner i Danderyd, Täby och Lidingö Obestämd

    Samtidigt som Sverige är det land där den relativa fattigdomen ökat mest..
    /facepalm
    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber
    annabell skrev 2013-06-03 16:38:25 följande:
    Fast nu pratade vi ju om glesbygd och inte om arbetslösheten. Det brinner väl inga bilar i Bromölla för att det antagligen finns för lite bilar att bränna upp pga brist av invånare. Finns väl inge folk till att bränna bilarna heller.. Ingen som skulle lägga märke till om en bil brinner mitt ute i ingenstans så har väl ingen funktion.
    Nej och in Norrland brinner inga bilar för där är det för kallt att göra upp eld, det vet ju alla som varit vakna på fysiken i grundskolan...
    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber

    När det gäller glesbygden så måste Annabell trolla, om inte så har jag vattnat intelligentare organismer.


    *Politiskt korrekt sidfot*
  • Faber
    TrendyFarsa skrev 2013-06-05 14:51:37 följande:
    Det hemska är att det faktiskt finns personer i vårt samhälle som på fullaste allvar togför dessa åsikter och "motargument".

    När jag sjölv på 90-talet kritiserade invällandet av Kosovoalbaner till Sverige så var det personer som på allvar frågade om jag även ville kasta ut "Lili & Susie" och Drottning Silvia... 
    Det finns många duktiga och skötsamma invandrare som tillför mycket men det finns också de förstör mer än de tillför. Varför skall dessa ursäktas hela tiden och varför är de mer värda än andra när det gäller ekonomiska satsningar på både grupp och individnivå?

    Jag vet människor här i glesbygden som inte har det så gott ställt eller har andra problem än rent ekonomiska, de är dock inte kriminella men dessa skiter systemet högaktningsfullt i för det finns inga resurser. Har man varit lojal mot sin hembygd och försökt bidra så gott man kan är man inget värd, har man ett utländskt namn och nyss kom hit så finns det plötsligt resurser. Var är rättvisan? Lagen skall vara lika för alla oavsett om man heter Karlsson eller Abdullah.
    *Politiskt korrekt sidfot*
Svar på tråden Polisens agerande och övervåld i Husby