Inlägg från: tredjegångengillt |Visa alla inlägg
  • tredjegångengillt

    HJÄLP va ska ja göra nu?? :'(

    maria91 skrev 2013-05-22 12:56:59 följande:

    Okej! :) Om jag nu inte lyckas få snitt som jag vill å önskar så kommer vi oxå åka dit! Ååh spännande, nu kan den ju komma när som! Lycka till :)
    Du kan väl också begära att få träffa en annan läkare? Annars tycker jag att du ska vända dig till Patientnämnden (eller motsvarande) i ditt landsting och be om råd över var du kan vända dig. Be även din BM om råd för hur du ska få till en second opinion.

    Du har rätt till medbestämmande i din vård. Även om man inte kan "beställa" ett kejsarsnitt, så måste ni hitta en lösning som du kan känna dig trygg med. 
  • tredjegångengillt
    maria91 skrev 2013-05-27 13:38:16 följande:
    De blir så mkt åsikter å ja kan inte annat än att säga alla har till viss del rätt! De är ett svårt beslut, tydligen ganska så självklart eftersom de är som de är när man vill ha snitt är förlossningsrädd osv.. Som sagt ja skulle prata med min bm de var night de sista jag skrev, hon blev inte alls nöjd för här ju haft samtal med henne om endast förlossningen å hon vet mkt väl att jag menar allvar i de jag säger å vill. Hon skulle därför kolla vad läkaren skrivit som jag träffade å de var ju tur för hon hade inte skrivit något i journalen.Min bm vårt mkt upprörd å ringde å tyvärr fanns inte den läkaren där som jag träffade..de viste alltså inte varför hon inte skrivit in att vi vart där å vad som blev sagt under själva samtalet! åkte hem ifrån bm å hon skulle forska i det hela (hur hon skulle kunna hjälpa oss osv).. efter ca 1h ringer hon å säger att jag fått en ny tid hos en annan läkare. Så idag ska jag träffa en annan läkare! Hoppas på en mkt vettigare läkare som kan accepterar oss.
    Du verkar ha träffat på en helt inkompetent läkare! Det bryter mot alla regler att inte föra journal. KOncentrera dig på att få till det önskade snittet nu med den nya läkaren. Men sedan när det är klart bör du anmäla läkaren till Patientnämnden i ditt landsting. 
Svar på tråden HJÄLP va ska ja göra nu?? :'(