Inlägg från: Sörjande för mänskligheten |Visa alla inlägg
  • Sörjande för mänskligheten

    Kattjäkel!

    Köp en cykeltuta eller liknande, nästa gång du är ute och går så tuta med den om du ser/hör katten komma. Tror inte den vill attackera igen på ett bra tag om den blir nog skrämd. Ring polisen också, är aldrig bra med löst springande djur som anfaller.

  • Sörjande för mänskligheten

    Förstår heller inte vad som är meningen med att ha sin katt utomhus, man skulle aldrig göra detta med en hund! Det enda som blir är att dem springer och skiter och pissar i folks rabatter och barns sandlådor.. har nog aldrig hört förut om någon katt som anfaller däremot!

  • Sörjande för mänskligheten
    Lilia skrev 2013-05-25 03:50:43 följande:
    En "vildkatt" är det inte som någon skrev. De är oerhört skygga och skulle inte komma så nära en människa. Katten har ett hem, frågan är vilka slags människor katten bor hos...

    Sedan är det inte alls fel att ha sin katt ute, jag har aldrig förr hört talas om en katt som oprovocerat attackerar en människa.
    Kan måhända vara så att katten haft ett hem förut men inte längre. Verkar vara mycket konstig beteende att plötsligt hoppa ut ur busken och anfalla! kan katten vara skadad och känna sig hotat kanske?

    Fel och fel, beror på hur man ser det. Jag tycker inte alls om tanken på att släppa ut min katt lös när det finns elaka barn, bilar och dylikt. Jag tycker hellre man kan bygga en enkel inhägnad på sin gård och låta katten vara där. 
Svar på tråden Kattjäkel!