Inlägg från: FrökenFreja |Visa alla inlägg
  • FrökenFreja

    Pt-online! Tips på nån bra?

    Jag har varit medlem i mammafitness med Olga Rönnberg i två veckor nu och jag tycker tjänsten är superbra, men självklart får man vad man betalar för. För 45 dagars magcoaching betalar jag mindre än för två "riktiga" PT-timmar på gym. Så det beror nog lite på vad det är man förväntar sig att man ska få. Jag har drivet själv, vet vart jag vill och vart jag ska. Jag har inte jättemycket frågor men behöver professionell hjälp i vilka mängder jag ska äta och hur jag ska träna - då jag känner att det är svårt att själv behöva skaffa all den kunskapen. Fått jättebra respons från dietisten, mkt personlig sådan. Svar från tränaren var lite mer standardiserade. 
    Jag känner redan skillnad i kroppen och har gått ner. Så jag kan varmt rekommendera Olga om man har sitt mål redan klart för sig. Jag gick ett par timmar för en PT på gymmet innan för att testa mig själv och min inställning. Det passade mig bra.  


  • FrökenFreja

    Lina, bara nyfiken, vad i kostverktyget fungerade inte tyckte du? Jag har haft Pt online med Olga nu i fem månader och tycker det fungerar jättebra. Undrar bara om det är ngt jag inte märkt/tänkt på :)

Svar på tråden Pt-online! Tips på nån bra?