Inlägg från: aprilbebisen |Visa alla inlägg
  • aprilbebisen

    Februari bebisar 2014 ;)

    Tuffsluffs skrev 2013-07-19 08:22:02 följande:
    Hoppar in här! Är i v.11 bf den 11 feb! :) Väntar vårt 3:e barn, en efterlängtad litet plus som tog tid! :) Jag är 35 och kan också känna mig ganska ensam.. De flesta i min kommun som är gravida är runt 20 så jag känner mig skitgammal! :) :)

    Ja det undrar jag oxå. Jag är 25 och väntar mitt andra barn när jag gick mamma gruppen med första så vart jag nästan lite utfryst för jag var den ända som var under 30. Fick extremt mycke höjda ögonbryn när jag sa min ålder under presentationen :p
  • aprilbebisen

    Hur mår ni alla nu? Mitt illamående håller i sig spyr inte lika ofta kanske 5 dagar i veckan och max 5 ggr dagen. Är extremt glad att det inte är varje dag längre. Min höft gör extremt ont någon nerv ner i höger skinka som stramar och värker vet ej vad jag ska göra åt det någon med tips? Sen om jag går mer än 20 minuter har hela höften ont som fn. :/ borde jag använda gravid bälte redan?

  • aprilbebisen

    Ja så olika det kan vara :) har ni någon bra öppenförskola i närheten? Där tyckte jag detvar bra mycket blandade åldrar på de vuxna. Kommer dock inte våga gå dit i början med en liten med tanke på rs och sånt som härjar dom månaderna. Okej ja asså det lär ju vara ischias ont som fan när jag går ligger fel osv blä. Men hoppas ochså det går över.

  • aprilbebisen
    nilepile89 skrev 2013-07-20 21:51:22 följande:
    Har ni inga syskongrupper? Vi hat syskongrupp skall ringa och anmäla mig men tänkte vänta till augusti mitten. Jobbigt att tringa ifall nåt skulle hända. Mn träffas iaf mammor och pappor/partner 2 ggr innan bebis kommer och 2 ggr efter bebis kommit :)

    Anmäler man sig hos sin bm då? Eller på bvc?
  • aprilbebisen
    LittleMommy skrev 2013-07-21 21:31:11 följande:
    Men shit! Hur kan man vara så förbannat hungrig hela tiden. Äter mindre än vanligt portionsvis men hur ofta som helst!

    Vet hur jobbigt det är hade så när jag väntade min dotter vaknade mitt i natten och magen bara kurrade kunde inte somna igen om jag inte fick en macka eller så. Fy så jobbigt för dig :(
  • aprilbebisen
    LittleMommy skrev 2013-07-21 22:11:58 följande:
    Jag har aldrig haft det så innan,visst är det gott att äta men det blir jobbigt i längden att alltid vara hungrig och speciellt som du säger på nätterna! Hoppas det blir lindrigare sen.

    Ja hoppas att det blir bättre. :)
  • aprilbebisen
    nilepile89 skrev 2013-07-22 23:21:37 följande:
    Vi anmäler oss via öppna förskolan de samarbetar med BVC och mödravården. Vi skall gå med i den för att jag hade inga i föräldragruppen som ville umgås nåt. Jag skulle fylla 23 när dottern kom. Och alla andra var 30 eller över. De ville väl inte umgås med en så mkt yngre? Vilket är så konstigt för jag träffar en arbetskollega och hennes son jätteofta de är jämngamla, och hon är 42 så åldern spelar inte alltid roll. Men men så vi satsr på syskongruppen

    Det låter ju super ska kolla på öppnaförskolan när dom öppnar igen. Kännet igen ditt dilemma det var likadant för mig i mammagruppen jag skulle bli 24 och alla var över 30 då stötte dom ut en lite. Vet inte heller varför men lärde känna en hel del på öf. :)
  • aprilbebisen
    nilepile89 skrev 2013-07-24 12:28:59 följande:
    Ja det är konstigt, för vår dotter var planerad och vi har båda jobb och allt sådant som de andra oxå hade. Men kolla upp det , för jag tror det kan va kul oxå träffa andra med syskon :)

    Ja det ska jag verkligen kolla upp låter jätte roligt :)
  • aprilbebisen
    c89 skrev 2013-07-25 11:41:37 följande:
    Hänger gärna på er om jag får! Blev flyttad på KUB igår till 1 februari och med tanke på att jag gick över 8 dagar sist så lär det bli februari-bebis :) Har son född oktober-12 :)

    Hej och välkommen :) klart du får hoppa in här. Gick det bra på kubtestet?
Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)