Inlägg från: aprilbebisen |Visa alla inlägg
  • aprilbebisen

    Februari bebisar 2014 ;)

    Hallonfrossa skrev 2013-08-01 21:09:47 följande:
    haha nä du det där humöret, stackars barn och make säger jag, jag får så dåligt samvete sen när man förstår hur sur man kan vara :( åh hoppas allt ser bra ut, jag vill med göra ul, bara för att se så allt är bra, min mardröm är att få ma, tror inte jag får det men skulle vara så hemskt! 

    Min dotter behandlar jag fortfarande som en prinsessa men får dåligt samvete då jag skäller ut hennes pappa för allt och inget framför henne :( Ja man blir extra orolig för man läst om så många de senaste dagarna som fått ma . Så tråkigt önskar att ingen behöver vara med om det :(
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-01 21:23:41 följande:
    ja, jag tycker det är jätte många, i alla trådar jag följer, så hemskt!!  Hoppas på att få se ul bild på onsdag då kanske? :D 

    Ja, från oss båda :D
  • aprilbebisen
    elinos01 skrev 2013-08-02 13:08:33 följande:
    Va på vårdcentralen igår och fick penicillin för en misstänkt urinvägsinfektion. Det känns som någon drar i mitt urinrör och det ilar så i underlivet och sen kissar jag ganska ofta. Visade inget utslag på bakteriestickorna men dom skickade en odling iaf och så fick jag penicillin. Hoppas det hjälper. Vägde mig också. V 14 imorgon och + 1,3 kg sen start. Är det någon mer som börjat gå upp i vikt? 

    Denna gång har jag inte gått upp bara ner, men förra gången hade jag gått upp ca 5 kilo i vecka 14
  • aprilbebisen
    elinos01 skrev 2013-08-02 15:56:26 följande:
     Ja men då kanske de inte är helt knasigt att jag gått upp lite mer än 1 kilo då :) 
    Nej då... inte knasigt alls :P
    mammielin skrev 2013-08-02 15:56:48 följande:
    Hej! joinar er här om jag får :)jag har bf 21 februari :) har två barn sen innan födda 2009 och 2011. yngsta kommer iaf hinna fylla tre innan denna föds så det blir inte lika tätt. Ingen lek att ha tätt mellan barnen och oroar mig mest för hur vi ska orka. Det var inte planerat ska jag kanske tillägga men ändock välkommet

     Klart du får.. Välkommen.. Jag är nervös att ja kommer få så tätt men den kasnke är värt det imellan åt? :)
  • aprilbebisen
    Emelie 1987 skrev 2013-08-02 17:09:38 följande:
    Hej tjejer, hur går det här nu då? Står ni på säker mark än? Det gör jag, dock är tröttheten och illamåendet kvar, fast inte lika illa som innan. Nu kan jag faktiskt gå en hel dag utan att känna något annat än att kläderna är för små för mig. :-/

    Det verkar också som att jag kollar upp könet på bebisen. XD, ja det blev väl helt enkelt för svårt att låta bli när man spekulerat fram och tillbaka.  
    Så könet ska jag kolla.  
    Jo här går det bra. Själv? Snar på säker mark nästa vecka går ja in i vecka 14 (13+0) trodde mitt illamående va borta men det kom snäll tillbaka så har mått kasst 4 dagar igen.. hehe
    Jag typ ha mina kläder bara jag viker ner mina jeans så funkar dom (hittade en stor väska med kläder på vinden som jag packade ner efter ja va i vecka 15 förra gången (fick inte på mig något då) men nu kan jag ha jeansen och allt som är där i :D 
    Så ni ångrade er och kommer kolla :)  Jag är helt bestämd på att inte kolla.. Hoppas att jag kan hålla mig bara. 
    mammielin skrev 2013-08-02 18:34:32 följande:
    Tack :)) ja klart det är värt det :D just nu är vi väl inne i en period där minstingen (som varit vår lugna) börjat tvåårstrotsa och fyraåringen som alltid varit vår vilding med mycket vilja, detta i kombo med gravidtrötthet, jag kan säga att jag inte är på topp just nu :/ men snart så vänder det, hår in i vecka 12 imorn och det har vänt runt där tidigare. idag tog jag blodprover för kub och har fått tid den 15:e, i vilken vecka har ni gjort kub ultraljudet? kändes som länge att vänta..
    Sådana perioder lär bli många känner jag redan haha. Har en galen dotter som har den starkaste viljan ever!! (vårat fel jag vet) hehe men hoppas det blir bättre under året. 


     
  • aprilbebisen
    Emelie 1987 skrev 2013-08-03 11:00:44 följande:
    Hihi, härligt att läsa att det går bra, det går jättebra här med. Illamåendet har verkligen avtagit nu och idag gick jag äntligen in i vecka 14 (13+0).  
    Ja, det blev verkligen för svårt att inte kolla könet nu när man spekulerat så otroligt mycket. Jag har gjort tester online, på blimamma.se bland annat där jag fick indikationer på en flicka. Så nu är jag alldeles för sugen på att veta.
    Gjorde testet här och det visar kille och sen gjorde jag på bli mamma visar oxå kille :P hehe
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-03 18:45:30 följande:
    Haha jag gjorde testet på bli mamma och fick bara ett poäng så de gammal gummorna kunde inte räkna ut vad jag väntar haha, här på fl väntar jag tjej och på ett annat test jag provade väntar jag pojke så det är väll ett stort mysterium haha ;)
    Ja hehe :P man lär väl märka vad som kommer ut om inte annat :P hahaah
  • aprilbebisen
    Emelie 1987 skrev 2013-08-04 12:09:33 följande:
    Du kan göra samma test med en nål också, annars har jag läst att det ska vara en vigselring. Cirkulära rörelser betyder flicka, pendlande rörelser betyder pojke.  
    En man, två barn, tre älsklingar

    Om den står helt stilla då? :S
  • aprilbebisen

    Jag gjorde bakningsoda testet och fick lite vittskum när jag blandade runt men det pös inte riktigt så jag vet ej. Jag måste fråga. Jag fick positivt äl test 26 maj och har då äl 24-48 timmar efter det. Men den 7 juni fick jag gravid 2-3. Fäste ägget super snabbt eller hur kan det bli så?

Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)