Inlägg från: aprilbebisen |Visa alla inlägg
  • aprilbebisen

    Februari bebisar 2014 ;)

    Hallonfrossa skrev 2013-08-10 17:31:21 följande:
    Ja, jag vet att jag kunde få köpa/hyra på sjukgymnastiken, annars finns det säkert folk som säljer begagnat? Vad mysigt det låter :) passa på att vila sig lite, sen är det inte långt till rul va?

    Okej får kolla runt lite. Ja ska bli skönt. Jag har tid 13 september tror jag det var. Så känns jätte snart. Du har ul på måndag eller tisdag va?
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-10 17:43:29 följande:
    ja, det fanns ett begagnat här på köp och sälj i stockholm. Ja jag tror det, fick en läkartid på måndag som jag fattade skulle vara ul med, men sen fick jag på posten en annan tid till en annan avdelning för ul på specialistmödravården 20/8 så blev lite förvirrad, men de kanske gör ul på båda besöken, för det stod ingen ting om att tid och datum skulle vara ändrad :-S ja men det är ju jätte snart ju :D vad mysigt, ska ringa i veckan och boka in mitt rul :D 

    Får kolla när jag sitter vid datorn. Men är det olika mått på dem? Oh hoppas du får 2 ul alltid roligt att se bebis. Kommer inte ens ihåg hur många ul vi gjorde med dottern men de vart nog 7 efter rul. Hehe.
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-10 18:26:06 följande:
    Oj! Haha det var många ;) men en vanlig läkare kan väll och har tillgång till att göra ul/vul med? Eller?

    Jag vet faktiskt inte. Läkaren på min bm mottagning har inte det. :S
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-10 18:35:37 följande:
    Konstigt, annars vet jag inte vad jag ska till läkaren för haha, men det återstår väll att se ;)

    Ja det märker du på måndag. Jag hoppas på ul är nyfiken om det är 2 :p
  • aprilbebisen

    Weei inte 2 veckor ledigt utan 3 wiiho nu är jag gladare än för några timmar sedan. 17 timmar kvar på mitt pass sen njuta i 3 veckor :D

  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-11 01:34:58 följande:
    Ja vi har varit iväg en gång och kännt och klämt lite ;) Det är verkligen en djungel men jag gillar emmaljunga mycket! Ni då?

    Okej vilken emmaljunga? Vi har en emmaljunga till dottern så den behåller vi för den är underbar. Den klarar verkligen alla underlag skulle definitivt köpa samma vagn igen. Men vi ska åka och kolla på syskonvagn i veckan och är lite inne på 2me dom hade en relativt billig syskonvagn som uppfyller de flesta av mina krav. Men är oxå lite sugen på emmaljunga doubel viking :)
  • aprilbebisen
    AC24 skrev 2013-08-11 08:46:35 följande:
    Vi har haft några olika vagnar till vår dotter och den som vi använder nu heter Babyjogger City Elite. huuur bra vagn som helst! Eftersom vår dotter är ganska stor (va stor redan från födseln) så passar den perfekt! den klarar över 30 kg i vikt. Man fäller ihop den i ett enkelt handryck i botten, den har 3 hyfsat stora hjul och fullt liggläge. Massa bra förvaring upptill för tex dryck osv:) Nu är ju detta en sittvagn men vi kommer nog behålla den och köpa till en hård ligginsats som man lätt klickar på där man normalt fäster bygeln. Och så blir det nog en ståbräda åt dottern :) 

    Jag har hört att den ska vara bra alla jag hört som haft den har vart nöjda :) hur gammal är dotttern?
  • aprilbebisen
    AC24 skrev 2013-08-11 09:03:36 följande:
    Vi är riktigt nöjda:) Den är superskön att köra med.. man kan ändra läger på greppet osv... det passar min man bra då han är 1,92 lång hehe.. Hon fyller 3 år i oktober :) Så när nya bebben kommer "peppar peppar", så kommer hon vara drygt 3 år och 5 månader..

    A det är skönt vi har oxå så på vagnen sambon är 40 cm längre än mig haha :p Okej då förstår jag att man har ståbräda vår dotter kommer baea vara 1 år och 10 månader och vi går väldigt långa promenader så här behövs det en syskon vagn hehe.
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-08-11 10:04:59 följande:
    Just nu har vi bara kollat runt på alla olika versioner av vagnar, har nog klämt på alla emmaljunga som fanns i butiken ;) Har inte alls bestämt oss för vad vi vill ha, ska vänta till efter ul och så, så får vi se. Flickorna kommer ju vara 6 år och ca 3 mån och den andra kommer vara 5 nästan exakt, så de får gå/ cykla så kAn man ju ha ståbräda till i värsta fall :)

    Ja det gör ni rätt i jobbigt att välja vagn innan man vet hur många bebisar det är hehe :)
Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)