Inlägg från: aprilbebisen |Visa alla inlägg
  • aprilbebisen

    Februari bebisar 2014 ;)

    Vårtmirakel2014 skrev 2013-07-26 20:02:40 följande:
    Hejsan på er !!   Får man vara med här på ett hörn ?? Plussade den 26/6, var på VUL 1/7 och BF 20 Februari 2014. Men pga bäckenträngsel så kommer jag med störta sannolikhet få kejsarsnitt IGEN för 4e gången runt den 6/2 2014. Detta är som sagt mitt 4e barn. Helt oväntat pga steriliserad, men ändå sååååååå välkommet.  Mina andra barn är ju rätt mycket äldre, en son född feb -98, en son född jan -99, samt en son född okt -07. Så detta blir en riktig sladdis, men med en ny partner.  Hoppas det är okej om man hoppar in så här lite på efterkälken :) Mvh Jenny  

    Men vilken story hehe. Välkommen :)
  • aprilbebisen
    LillaMusan skrev 2013-07-27 09:09:45 följande:
    Hoppar in här med. Har bf 3/2 och har två barn sen tidigare. Tjej född-97 och en son född -01 så detta blir en sladdis. Barnen får ett halvsyskon. Min sambo blir pappa för första gången och är stolt som en tupp.

    Hej och välkommen :)
  • aprilbebisen

    Mitt illamående börjar försvinna. Wiiho. Nu lixom kan vissa dagae vara helt underbara och ibland mår jag inte illa på 3dagar men sen kommer det tillbaka. Men tröttheten kommer mer och mer. Fast jag sover hellre middag än bor i toan :p

  • aprilbebisen
    jenny1984 skrev 2013-07-28 08:19:36 följande:
    Åh vad skönt! Det är samma här, men går ju in i v 13 imorn så det är väl såhär många med illamånde haft det- att det avtar runt den här tiden inte att må illa 9 månader

    A härligt :) ja hoppas det försvinner helt sist mådde jag pyton till vecka 18.
  • aprilbebisen
    AC24 skrev 2013-07-28 10:26:54 följande:
    Åh va skönt! Hoppas det släpper mer och mer för dig nu då... du har ju haft ett h-vete med illamåendet.... Jag mår oftast bara illa på kvällarna.. men det har nog avtagit litegrann för mig också... hoppas alt står rätt till i magen :P Går in i vecka 11 på måndag (lr tisdag). 

    Ja tack. Verkligen. Det är klart det står rätt till i magen :) vilken dag ska du göra kub?
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 12:39:17 följande:
    Vad skönt för dig, mitt försvann nästan helt i vecka 9 går in i vecka 11 på tisdag, men jag tycker att 9veckor med illamående räcker då jag fick illamående redan innan jag fick mitt + på bim -6, äl+8.  Nu kan jag må dåligt vissa dagar och ha svårt för mat vissa tidpunkter, sen kan jag äta som vanligt ibland. mår ofta dåligt av dofter och tanken på fet mat och bakelser och så får mig att må riktigt dåligt   

    A men va skönt :) tiden går så otroligt snabbt som dagarna man inte mår illa och står typ still de dagarna man mår illa. Men skönt att vi alla börjar må bättre :)
  • aprilbebisen

    Det med att gråta lätt så va det för mig när jag ammade "amnings hormonet" slog jag igång tvn och det var extrem home makeover så kunde jag börja stört grina även fast jag inte viste familjens story. Haha för jag viste att det var synd om dom. Mina gravidhormoner gör mig mest lättretad och grinig så sambon är lite trött på mitt humör. Hehe.

  • aprilbebisen
    AC24 skrev 2013-07-28 15:27:43 följande:
    :) Jag har fått en för kub ultraljud den 16e aug. Hur har det gått för dig?
    okej. jag fick tid den 5e aug men var tvungen att boka om så fick den 7de ist :)
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 15:41:53 följande:
    Någon av er som misstänker tvillingar??
    Ja alla runt omkring haha pga det kraftiga illamåendet och en himla bebis bula!! men Det är bara 1 :)
    Själv då ? 
  • aprilbebisen
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 15:58:37 följande:
    vi har tankarna på att det skulle kunna vara två, men det får vi inte veta innan rul.
     
    Okej har du tvillingar i släkten? :) spännande med 2 :P Vad får er att ana det? 
    Hallonfrossa skrev 2013-07-28 16:44:02 följande:
    jo det kan det nog göra, ligger den fram så skyddar den ju mot en del slag, sen beror det ju även på vilket håll bebis ligger med, sparkar den inåt känns det inte lika mycket heller?

    när fick ni era +? var de med tidiga? har det varit tidigare ju fler barn ni fått? 
    Jag plussade på bim - 7 Sen tog jag digitalt på bim -3 och fick då gravid 2-3 :/  så jag sprutar nog hormoner och så fäste väl ägget troligen tidigt :) Du då? 
    Vårtmirakel2014 skrev 2013-07-28 16:55:59 följande:
    Hej Igen !!

    Nu har jag ju inte läst alla inläggen i denna tråd, så jag kanske upprepar mig eller så. Men vill nån svara så är jag glad och tacksam. Jag väntar som sagt mitt 4e barn. Och jag tycker att magen är stor och rund och spänd redan och jag är nu i v 11 ( 10+3) !! Är det normalt att magen är så STOR redan ?
    Min sambo (snart min man Skrattande)  har tvillingar på både sin mors och sin fars sida. Ingen av hans föräldrar är tvillingar dock. Men hans mammas bror & syster är tvillingar, samt hans farfar hade tvillingsyskon. 
    Hur stor är chansen/risken att jag då bär på tvillingar ?? Jag har dock INGA tvillingar på min sida. 

    Var förresten och tog blodprover i fredags inför KUB testet. Ska ringa och boka UL i morgon. Lite nervöst är det ju när man vet att ålder spelar in. Är ju faktiskt 37 år gammal. Men har även läst att mannens ålder kan spela in i vad det blir för resultat på KUB testet. Ju yngre desto bättre. Aja, ingen idé att oroa sig innan man vet. 

    Tacksam för svar.  {#emotions_dlg.flower} {#emotions_dlg.flower} Ha en fin SÖNDAG {#emotions_dlg.flower} {#emotions_dlg.flower}

    Mannen kan inte göra så du släpper 2 ägg och enäggstvillingar är inte ärftligt utan bara "tur".
    Men om ni får en dotter har hon chans att få tvillingar. :)
    Sen efter 30 (tror jag det är) så är det större chans att kvinnor släpper fler ägg åt gången. 
     
Svar på tråden Februari bebisar 2014 ;)