• Echo

    Ni som gått hos aurorabarnmorska....

    Jag valde att föda vaginalt. Men det hade inget med aurorabarnmorskan att göra utan på att jag hade samtal med en underbar läkare som lät mig välja helt själv (fick beviljat kejsarsnitt, valde själv planerad förlossning med snittkontrakt). Och det gick vägen mycket tack vare en fantastisk barnmorska som inte bara bekräftade att hon läst min journal och förlossningsbrev, utan dessutom frågade mig flera gånger under förlossningen om jag var villig att fortsätta.

    Aurorabarnmorskan var en komplett idiot. 


    My entire existence was constructed by a sociopath in a sweater vest, what do you suggest i do?
  • Echo
    Arwen77 skrev 2013-06-04 21:42:18 följande:
    haha okej, tack för svaret! Härligt att det gick bra i alla fall! Jag kommer att få välja denna gång på ks eller vaginalt. Ska dit imorn igen och prata med aurorabm. Är bara i v 22 så det är ju ingen panik. Jag gillar henne mycket och hon inger förtroende. Var det ditt första barn? Vad var det som gjorde att hon var en idiot?
    Ja, det var första barnet. Jag vet inte om hon var en idiot egentligen, men vi klickade verkligen inte alls. Droppen var när vi skulle gå igenom mitt förlossningsbrev och hon sa att hon var glad att hon hade semester då jag troligen skulle föda eftersom jag var så besvärlig...

    Andra gången jag var gravid begärde jag att få samtal med bm som var med under min första förlossning trots att hon egentligen inte är aurora-bm. Mycket bättre. 
    My entire existence was constructed by a sociopath in a sweater vest, what do you suggest i do?
  • Echo
    Arwen77 skrev 2013-06-04 22:14:20 följande:
    Men fyy vilken mupp som sa så!!! Men hur gick förlossningarna då? Jag kommer i så fall att bli igångsatt i v 37 alt ks.
    Båda har startat med vattenavgång utan värkar (med första gick vattnet på natten innan datumet vi fått tid för igångsättning), sedan värkstimulerande dropp. Har valt EDA bägge gånger, andra gången gick det så fort efter att det väl började göra ont så då hann jag inte riktigt dra nytta av den dock.

    Inga stygn varken första eller andra gången, inga men förutom att det tog ett tag för fogarna att stabilisera sig andra. Andra förlossningen gick betydligt fortare.

    Jag är mycket nöjd med mina förlossningar. Har valt att gå min egen väg och inte lyssna så mycket på hur man "ska" göra och "ska" känna.  
    My entire existence was constructed by a sociopath in a sweater vest, what do you suggest i do?
Svar på tråden Ni som gått hos aurorabarnmorska....