• Lolli82

    väntar vårt andra barn, så rädd!

    Jag blev beviljad ks med mitt första barn. Var aldrig något problem. Ska försöka få det med barnet jag väntar nu också. Stå på dig bara, säg att du kommer göra vad som helst för att få ett ks. Läkaren som jag träffade sa att det viltiga var att jag skulle vara lugn och kunna njuta av att vara gravid. Att vara så rädd och stressad är inte så bra när man är gravid. De kan inte tvinga dig att föda vaginalt! Men de vet att många rädda kvinnor ångrar sig och vill föda vanligt efter samtal så därför försöker de övertala dig.

  • Lolli82

    Jag fick tid till läkare ganska genast. Förra gången blev jag myntligen lovad ett snitt i vecka 16. Först i vecka 33 fick jag det på papper och dag och tid bokat. Nu är jag i vecka 13 och nästa vecka ska jag träffa en läkare igen. Jag åker typ utomlands och betalar för det själv om de inte beviljar mig :)

  • Lolli82

    Men jag tror att läkaren ser hur du känner! Kan pappan vara med hos läkaren, intyga att du har det jobbigt och verkligen är rädd? Vilken vecka är du i?

  • Lolli82

    Ok men nu vet du att det inte är omöjligt att få snitt i gbg :) Ta upp det på första samtalet med bm så du har tid på dig. Har även en kompis som fått beviljat av samma anledning.

Svar på tråden väntar vårt andra barn, så rädd!