• arrro

    Har du gått YH-utbildning ? (frågor)

    Det är nog tyvärr så att på många YH utbildningar är det arbetslivserfarenhet som räknas. Kom precis in på en yh utb med många sökande, där räknades varje år med arbetslivserfarenhet som 1 p, som mest kunde du tillgodoräkna 8 år dvs 8 poäng. Sen om du haft någon erfarenhet som ledarposition, chef, samordnare, fackligt engagerad. Även vissa ämnen var meriterande, som matte c, psykologi A tror jag det var. Och ja jag har arbetat i många år, är 39 nu. Har läst in gymnasiekompetensen nu på äldre dar. Fråga gärna mer. så ska jag försöka svara.

  • arrro

    Jag kom in på Folkuniversitetet i Göteborg på en utbildning som heter arbetsmiljöingenjör, låter jätteintressant. Nu blir man ju inte ingenjör i den bemärkelsen men vi får väl se vart det leder.

    Ja jag håller med dej, dom kunde vart lite tydligare med vilka kriterierna var mm. Du får väl försöka jobba lite till, varje år ger ju poäng. Förstår om det verkar trögt nu när du verkligen hittat något, men men.  Kanske finns något på distans som du kan söka, finns många intressanta yh utbildningar.
    Högskolan då, har du funderat på det?

    Vad var det för något som du sökt? 

Svar på tråden Har du gått YH-utbildning ? (frågor)