• Lynnig

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Fladdertanke, vet hon om att ni försöker så du ändå kan vara lite " ärlig"

    Värsta baby boom? Alltid såhär? I press ens närhet... Prinsessan m. Carolina gynning. 4 av mina värmaste vänner. 3 som fått nu i sommar!

  • Lynnig

    Vet inte vad som är värst! Arg och frustrerad över alla gravida och bebisar. Ellerr besvikelse när man bygger upp hopp och sedan testar negativt! Fy faan vad gör man! Tårarna rinner. I väntan på.mens och vetskap om skengravid! Varför så orätvist!?!

  • Lynnig

    Mmensdag ett efter pmedelsfria sedan september. Tog kontakt med fertilitetmottagninh. Skäms. Skönt att få hjälp. Men samtidigt lite o chock för att de tar emot= att det är problem?! Måste smälta detta lite... Trodde inte att det skulle vara såhär... Någon mer son söker hjälp?

  • Lynnig

    Har du haft regelbunden mens länge? Vi har använt ägglossstickor ni sedan juli. Verkar som utredning tar 6-8 veckor. Ett skönt steg, samtidigt väldigt läskigt... Blir som ett nytt kapitel.


    Jessica 85 skrev 2013-10-22 17:17:55 följande:
    Jo vi har också sökt hjälp nu. Jag slutade med p-piller i september ifjiol och här har inte hänt någonting sen dess så förra veckan skickade vi in papprena och idag ringde en BM. dessvärre sov jag då jag jobbar natt men då vet man att dom är på g iaf! Känns ganska skönt att kolla upp om allt verkligen står rätt till. Tänk om det är något fel och vi har försökt helt i onödan liksom. Hoppas att det ordnar sig det här nu :)

  • Lynnig
    linnea83 skrev 2013-10-22 21:47:46 följande:
    Vi gjorde utredning i maj efter att ha försökt sedan juni -12.Inga fel..

     Vul idag..Jag hade 5 ägg denna gång!!Svarar alldeles för bra på pergo,så kommer ej få dom mer.Tog ändå bara en halv tablett denna gången.Så ingen insem denna gång.Ska dock ta ovitrelle imorn så ska vi köra själva.
    Det är så lätt i stunden att bli egocentrisk. Det är skönt att få skriva av sin frustration som någon skrev. samtidigt läsa och inse att an inte är ensam. 

    Jag fick igår info ifrån BM som jag skulle prata med min sambo om. sedan ringa tillbax. ringde kl. 06.12 så var det redan fullt. kom inte fram. men en barndesperat person kan ta sig fram;) så nu ringde jag runt lite så kom jag runt vx.;)
    spännande att se vad hon ska säga.

    en del av mig vill att när de frågat mig frågor säger, Det låter som att ni kan ge det lite mer tid. att få ett okey att det kan vara så här. samtidigt skulle jag önska att de direkt kan se något ta bort det onda samvetet ifrån mina axlar att det faksitk är något som jag inte kan rå över och sedan ta in mig operera in en bebis.. gärna typ redan i v. 14;)
    konsigt.

    En annan tanke. jag är 26, jag VET att jag inte är gamal och att juag nu är i "godtid" att inte bli en gamal föräldrar att min ålder talar för mig. MEn så är det den där J*vla omgivningen som stressar. jag vil ju ha kvar mina vänner och känna gemensap med dem....

    AAA!!! 
  • Lynnig

    Ve du hyr utredning ser ur där ni bor?

    Vi ska lämna prover först sedan får man prata med npgon. Funderar på att ta kontakt med någon att prata ned nu kanske..


    Jessica 85 skrev 2013-10-23 18:10:25 följande:
    Jo jag har haft regelbunden menstruation så det är inte det. Testat med äl-stickor också så....det borde ha funkat liksom.

  • Lynnig
    Xaxxa skrev 2013-10-28 12:44:32 följande:
    Snälla är ÄL testet i mitt bildgalleri positivt?
    det tycier jag absolut! 
    en stormbebis på beställning;) 
  • Lynnig

    Satans! Vi bara bråkar och bråkar! Säger saker som verkligen sårar.... Npgon som känner igen sig, går det att komma tillbaka?

  • Lynnig
    Xaxxa skrev 2013-10-30 23:48:18 följande:

    För jag har positivt ÄL test ju och hade ju ÄL i måndags
    Fast jag tror inte det betyder något. Egentligen ska man sluta testa efter första positiva. Att det är positivt betyder typ bara att man har mycket hormon kvar i kroppen har jag lärt mig..,, så det gör inget..., ;)
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"