• Lynnig

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Gott! Finns ju något som heter tankenskraft. Vi går in i äl vecka brukar vara dag 16. Idag dag 12. Men jag har aldrig äl flytningar som jag märker av....har ni andra alltid äldlytningar?


    Jomila skrev 2013-11-01 13:45:33 följande:
    Hej på er! Hur mår ni? Här får jag gravidbesked efter gravidbesked och det känns som att det aaaaaldrig är våran tur :(. Är runt äl just nu och likt alla andra 12 månader tillbaka så hoppas jag att det tar sig nu, god dammit!!!! Haha. Hade tydliga äl-flytningar i förrgår. Mys i förrgår och idag. Dag 16 i cykeln. Jag har bestämt mig för att det har tagit sig den här månaden. Positiva tankar!!! ????.

  • Lynnig

    Hej tjejer!

    Hur hård ska man vara? Positivt äl test igår- sex

    Inte hänt något med temp idag ( ägg inte släppt?)

    Ska vi anstränga oss lite extra för mys även ikväll, eller fortsätta varannan dag? Hur hade ni gjort?

  • Lynnig

    Hej tjejer. Jag känner mig positiv. Inte alls denna jaga stress. Utan verkligen tillfreds, det tar den tiden det tar....känns som detta typ inträffar var tredje mpnad. Konstigt? Någon som könner igen sig? Vet inte om det beror på att jag idag lämnade första prov för feerilitets utredningen...

    Håll ur tjejer.

  • Lynnig

    F?n! Tårar klump i magen! Min närmaste vän som jag kunnat dela mycket frustration med har precis talat om för mig att hon är gravid i v. 14. Hon har inte tänkt att hon inte haftens. Äter ppillet. Och " önskar inte barn nu" känns så orättvist!!!

    Lite tröst att vi börjat utredningen...

  • Lynnig
    fladdertanke skrev 2013-11-14 13:35:01 följande:
    Det som jag tycker är jobbigast just nu är att min kära sambo blir så jäkla besviken. Han vill bestämt vara med när jag testar och jag ser ju va ledsen han blir. Får mig att hata min kropp ännu mer, samtidigt som jag vet att han är minst lika rädd att det är honom det är "fel" på. Så frustrerad jag är idag. >.
    Känner igen det fast kan handla om att prestera- komma. Det är kämpigt att skaffa barn! Tur vi har varandra, som har lika upplevelser
  • Lynnig
    fladdertanke skrev 2013-11-30 09:56:38 följande:

    Jag ska nog ringa på måndag.. hatar att prata i telefon bara, och vet inte om jag ska ringa till min gammla mottagning eller till den nya vc som jag går på som också har bm. Så små grejer som kännsså svåra. Mensen är nu 16 dagar sen. Inget plus.


    Har du någon mott. Som du känner extra förtroende för eller så tar du den där du blivit bäst mottagen! Jag har oxå svårt med telefon, då jag skickade i mina vårdkontakter, så fick jag numret direkt till fertilitetskontroll.

    Har du varit så här sen innan? Stressad eller annat dom händer i livet?

    Kram!
  • Lynnig

    Nytt slags hopp?

    Jag har lite känslan, skitsamma, det händer aldrig att vi får plus. Typ tappat lite hoppet. Men detta har byggt upp ett nytt hopp, bara för att jag " inte bryr mig" är detta våran månad. åh så kommer realisten. Jag tänker lika mycket på det som vanligt. Bara en extra gång. Knas!

  • Lynnig
    LängtansBlåaBlomma skrev 2014-01-03 01:42:19 följande:
    Vän nr två hörde av sig igår, hon är också gravid. Jag tar det hårt.
    Jag förstår dig! Det suger! Jag har flera, några har till och med sina bebisar ute. Jag har varit rätt ärlig mot dem. Men samtidigt sagt att jag vill " bli informerad" hur deg känns m .m jag vad annars den som fick veta sist, det är inte bättre. Och det är okej att säga att det är jobbigt, tycker jag. Stor kram
  • Lynnig
    Lilyy skrev 2014-01-27 10:06:08 följande:
    Jag tog ett grav test i morse.. jag är GRAVID!!! Vi har försökt sedan juli 2012, fått ett utomkvedshavandeskap på vägen samt att jag blivit av med min vänstra äggledare men nu är jag GRAVID, helt sjukt!!! Första gången med Clearblues super tydliga ägglossningstester, kan varmt rekommenderas! 

    woohooo!!! grattis!!!
  • Lynnig

    Vad roligt, vad innebär detta nu? Att man ser utveckligen lite av dem och sedan sätter in dem?

    Spännande!


    linnea83 skrev 2014-02-01 09:04:04 följande:
    Nordic ringde precis från Göteborg och gav mig ett glatt besked!5 av 6 ägg är befruktade!Nu ska dom "bara" dela sig fint också haha =)..Kram!

Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"