Inlägg från: Juliii86 |Visa alla inlägg
  • Juliii86

    Alla 86:or som försöker bli gravida med första.

    puffar trådenSkrattande


    Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv
  • Juliii86

    När jag fick reda på att jag hade PCO för många år sedan hade jag ingen ägglossning alls. Ägglossningstesterna visade antingen positivt i många dagar eller så var det negativ.  Jag kunde gå flera månader utan någon mens alls :-/ Men med tiden så har min mens varit bra tills nu i sommaren blev den i obalans.

    Det märkliga var att min läkaren sa att jag har PCO medans en annan läkaren "som jag skulle gå till för att kolla upp om det finns passage genom äggdelarna" sa att jag inte har PCO, att mina äggstockar ser fina ut. Detta var då för 2 årsen sist som de kollade upp och nu när jag var sist hos min läkare så sa han att jag inte har PCO men att det liknar det. Så jag vet faktiskt inte riktigt vad det är som pågår. 

    Jag har nu tagit två paket Provera och idag har jag börjat med Pergo. Så jag hoppas verkligen att det går vägen.


    Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv
  • Juliii86

    Välkomna alla 86or :) finns det inga fler i våran ålder?


    Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv
  • Juliii86
    Freedom86 skrev 2014-10-28 13:35:57 följande:

    HEj Allihop! Jag har skrivit här inne en gång innan men det är längesedan och mycket har hänt sen dess.

    Är ett par på 28 år som är under utredning. Vi har försökt i ca 2,5 år. Jag har ätit pergo vid 3 tillfällen. Först enkel, sen dubbel och nu trippel kur. Har inte fått ÄL innan men av trippelkuren visade det sig att jag fått en ÄL på höger äggstock. (Jiiiippii :))) )dessvärre kan vi ha missat denna gången då jag tog ÄLtest den 22/10 som visade positivit och den 24/10 var det negativt. Saken är det att vi hade mys nån dag innan 22/10 men sen inget förrän efter ÄL :((( Så typiskt! Ska få dubbel kur pergo vid 2 tillfällen, sen ska läkaren göra en spolning av äggledare och sen är det hormon sprutor som gäller.

    Nån med samma erfarenhet?
    Gör spolning ont?
    Får man mycket biverkningar på otrivelle?


    hej hej!

    Hoppas att det har tagit sig för er Glad Jag har gjort spolning och det gjorde inte alls ont men minns inte så mycket hur det gick till för det var för cirka 2 årsen som jag fick göra detta. Har aldrig tagit otrivelle förut så jag vet faktiskt inte Obestämd
    Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv
Svar på tråden Alla 86:or som försöker bli gravida med första.