Inlägg från: AnnaKarl |Visa alla inlägg
  • AnnaKarl

    Oplanerat gravid tredje barnet - min man vill inte ha barnet

    Hej!

    Jag är precis i samma situation som er! Jag är gift och har 2 barn. Jag har hela tiden känt att jag vill ha ett barn till, det vill inte min man. Jag har dock förlikat mig med tanken på att vi har vår familj och den är jag lycklig över. Efter att ha varit sen med mensen i 2 dagar så jag till min man och vi åkte gemensamt och köpte ett gravtest. Medans jag väntade på resultatet så sa han: "Du vet vad jag vill". Det blev ju ett plus och han blev vansinnig. Nu har han inte pratat med mig på ett dygn ungefär. Det preventivmedel vi har använt är kondom.

    Jag känner som er att jag inte kan göra abort, men jag tänker ändå på det och vad det skulle betyda för mig. Vill ju inte riskera den familj jag redan har. Men kan jag verkligen förlåta mig själv om jag gör något sådant? Jag är 33 år, vi har jobb båda två osv.

    Att vi har diskuterat ett tredje barn och vi är oense är en sak. Att han har gjort mig på smällen och säger till mig att ta bort det är en annan (!).

    Vi får försöka stötta varandra så gott det går i det här. Just nu är jag väldigt kluven och har ingen att prata med. Vilka veckor är ni i?

    Kram på er! 

Svar på tråden Oplanerat gravid tredje barnet - min man vill inte ha barnet