Inlägg från: kmy |Visa alla inlägg
  • kmy

    Oplanerat gravid tredje barnet - min man vill inte ha barnet

    Jag är i samma sits :(

    Vi har 2 barn sedan tidigare. jag blev gravid med 3an och efter mycket diskussioner och tårar gjorde jag en abort. Jag har ångrat mig säkert tusen ggr. sen förlikade jag mig med tanken och försökte acceptera att jag har två underbara barn och att jag ska vara glad för det jag har.

    Nu har jag dock blivit gravid igen. Har inte gjort något grav.test, men känner att jag är gravid. Har inte vågat säga något till sambon än, för det kommer bli så mycket bråk och kan inte på något sätt sluta bra. Han vill absolut inte ha fler barn. Jag vill absolut inte göra en till abort. Men jag kan inte alls glädjas över att jag är gravid, oroar mig bara för att berätta och vad som kommer komma ut av det. Min man har dessutom mycket på jobbet nu och är väldigt stressad och lättirriterad, så det är verkligen fel tidpunkt! (det kommer ju förhoppningsvis att vara annorlunda om 9 månader, men det tror jag inte att han kommer se).
    Jag kommer känna mig som världens hämskaste människa om jag behåller att barn som min man absolut inte vill ha. Man är ju 2 om att skaffa barn liksom. Hur rättfärdigar man det liksom?

Svar på tråden Oplanerat gravid tredje barnet - min man vill inte ha barnet