Inlägg från: PernillaMP |Visa alla inlägg
  • PernillaMP

    Oplanerat gravid tredje barnet - min man vill inte ha barnet

    hjärtekrossad skrev 2019-10-19 17:21:39 följande:

    Jag är i samma sits! Har två pojkar 6 och 9 år min man är 48 och jag 39 . Han vill inte ha ett tredje och hotar lämna mig. Jag vill verkligen ha en till innan jag blir allt för gammal. Så jobbigt. Men det lutar åt att jag behåller barnet.

    Jag tänker om jag gör abort och hamnar i djup depression kommer han vara där för mig då? Nej jag känner att det kommer han inte.

    Han är så självupptagen med sina intressen att han gör inget i hemmet utom att plocka i och ur diskmaskin, och laga mat. Jag gör allt annat hela tiden. Det känns som jag har en stor bebis. Han sa han ville sparka slå mig i magen så jag förlora barnet. Han har aldrig slagit mig eller våra barn. Men jag mår dåligt över hotet


    Jag blir väldigt orolig över att läsa om vad du är med om hemma, du är inte säker där. Han har psykiskt misshandlat dig genom att ha hotat dig med att sparka eller slå dig i hopp om missfall. Du förtjänar bättre. Han är ingen att leva med. Du väljer vad du vill göra, och du vill behålla barnet. Snälla, försök nå ut till någon i din närhet som kan hjälpa dig ur denna relation med dina barn och din ofödda.
  • PernillaMP
    hjärtekrossad skrev 2019-10-19 17:21:39 följande:

    Jag är i samma sits! Har två pojkar 6 och 9 år min man är 48 och jag 39 . Han vill inte ha ett tredje och hotar lämna mig. Jag vill verkligen ha en till innan jag blir allt för gammal...


    Hjärtekrossad, skriv till mig om du behöver prata eller hjälp i rätt riktning kring råd och stöd, ok?
Svar på tråden Oplanerat gravid tredje barnet - min man vill inte ha barnet