• Y o L o

    Hur lång tid tog det för er att bli gravida (30-35 år)

    Slutade m minipe i januari i år, gravid i maj. Fyllde 35 i år.

  • Y o L o
    majsan1980 skrev 2013-10-08 20:10:20 följande:
    Kul att många svarade. Verkar som det gått relativt fort för alla Hur prickade ni in ägglossningen? Använde ni ägglossningstest ? Försökte ni innan, under ägglossning och efter eller tog ni det bara som det kom?



    Första 2 mån äl-test men lyckades aldrig fp utslag ordentligt på dem. Sen i april provade jag tempen, den verkade klockren. I maj när jag blev gravid hade jag bestämt mig för att strunta i alla test och sånt. Kände o märkte ganska tydligt när jag hade äl och hade mycket sex dagarna omkring det. Då funkade det.
  • Y o L o
    majsan1980 skrev 2013-10-12 09:37:48 följande:
    Jessica 338: Hoppas att det tar sig snart.

    Fler som inbillar sig att ni är gravida? Själv försöker jag hitta olika tecken hela tiden...lite jobbigt. Man hoppas ju innerligt hela tiden även om jag är medveten att det kan ta tid med tanke på min ålder,



    Jag tyckte jag hade så mycket tecken på graviditet när vi försökte, mensen blev tom. sen två månader men inte gravid ändå. Tyckte jag mådde illa, va trött osv, verkligen skengravid. Sen när jag verkligen blev det så märkte jag ingenting förutom att min man sa att jag var varm som en kamin på kvällarna.
Svar på tråden Hur lång tid tog det för er att bli gravida (30-35 år)