• kokos

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    Jag är såå tacksam att förskolepedagoger finns och det visar jag på mina barns förskola varje dag! Jag tackar varje dag och likaså mina barn innan vi går hem har reagerat på föräldrar som bara tar sin unge och går utan ett ljud-usch för dom!

    Försvinner något så frågar jag efter det men räknar inte med att en pedagog ska leta i timmar. Frågar och letar själv- inte hela världen om något försvinner heller! Bara mina barn finns kvar!

    Jag är jättenoga med mina tider och säger alltid till några dagar innan om något ändras. Blev dock lite irriterad när inte telefonerna används av personalen... Såg en mamma som läser på SFI och frågade om omsorg i mellandagarna :-O När man pluggar har man ju för fasen lov!!! Umgås man inte med sina barn då?? Jag tar alltid FL eller semester klämdagar.

    Är ett av barnen sjukt får det friska gå om det inte är något smittsamt typ magsjuka eller ögoninflammation... Är alltid hemma en extra dag efter feber och 2 dygn vid magvirus. Jobbar inom vården så jag vet hur det sprids

    Som sagt en stor eloge till alla pedagoger! Ni gör ett utmärkt arbete!!!!

  • kokos
    FridaKarin skrev 2013-10-13 20:36:39 följande:

    Vadå lov när man pluggar?? På gymnasiet kanske.. Men inte högskola. Eller vissa har det kanske men inte min utbildning. Vet flera som har skola hela julen.

    Min sista kurs som jag har innan min examen startar den 23e december och håller på till den 9e januari. Där imellan har vi 4 inlämningsuppgifter, 2 seminarier och C-uppsats om den ej är klar!!

    Examen den 10e!


    Nu skrev jag inte högskola!! Utan SFI och då har man lov vilket jag vet av egen erfarenhet...
Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan