• Moolie

    Gnälliga föräldrar på förskolan

    Vi ska agera sjukstuga! Feber, höstblåsor, vattenkoppor, ögon eller öroninflammation... Allergiska reaktioner, lösa i magen... Svaret man får är "Men de sover ändå mest..". Ja, då är det väl inte så jobbigt att vara hemma från jobbet?!

  • Moolie
    Cogito ergo sum skrev 2013-10-14 16:19:12 följande:
    Inget av det du räknar upp ska ni behöva ta. Men att det blir allergiska reaktioner för att ni inte sköter er..då blir man arg. Då förlorar jag en arbetsdag pga  en annans slarv.
    Allergiska reaktioner pga. läkarens missar. Varken föräldrar eller pedagoger är ansvariga. 
  • Moolie
    siolina skrev 2013-10-14 15:15:31 följande:
    Är med dig i sak, men tror i och för sig inte att folk tvekar inför att vabba på grund av att det är jobbigt att vara hemma. Man jobbar ju inte för att det är jobbigt att vara hemma och ta hand om sina barn, utan av ekonomiska skäl.
    Du menar föräldrar som är hemma ändå? Föräldralediga för ett annat barn? Eller rent av är hemmafru? Du tycker fortfarande att det är giltigt att ha ett sjukt barn på förskolan?

    Ändå har jag knappt arbetat två år inom verksamheterna och har redan sett allt detta.... 
  • Moolie
    Cogito ergo sum skrev 2013-10-14 21:07:06 följande:
    Nej..inte av läkaren..av att personal  gav det han var allergisk emot utan att ens höja blicken och läsa på skåpen där det stod info.
    Nu missar jag något här..... När skrev jag kommentarerna riktade till dig? Har du ens läst vad jag skrivit tidigare innan du svarade på kommentaren? För jag har inte den blekaste om vad du skrivit.
  • Moolie
    Cogito ergo sum skrev 2013-10-14 21:16:54 följande:
    inlägg 184? Var inte det till mig? Varför citera?
    Du gav respons på mitt inlägg om att föräldrar lämnar barn med allergiska reaktioner redan vid lämning. Var skulle det vara mitt fel?
  • Moolie
    Cogito ergo sum skrev 2013-10-14 21:22:47 följande:
    Du har nog inte läst vad jag skrev..
    sicken attityd... 
    Eller så är det du som inte kan hantera styckeindelning?

    Vilken attityd... 
  • Moolie

    Jag tror inte att ni förstår hur många föräldrar som går runt med depressioner, autism, ADD, ADHD eller andra saker... Vi hade lika gärna kunnat öppna en psykologmottagning i hallen! 

  • Moolie

    Nä, det är inte mycket psykologi man får... När föräldrarna dessutom uttryckligen säger att de inte vill ha sitt barn men inte har rätt att kontakta soc blir man rädd... Barn som inte får kärlek... Föräldrar som uttrycker att de hellre ser barnen nakna än i "fula" lånekläder (som vi inte får köpa in. Jag har tagit med barnens avlagda hemifrån.). Skilsmässoadvokat skulle man med varit! :)

    Jag har fått ett tecken på uppskattning EN gång! EN av TUSEN som jag ställt upp extra för föräldrar... Just idag vill jag bara gorma åt oansvariga föräldrar som inte följer uppsatta regler. Hämtar senare för "de var TVUGNA att handla cigg" innan... Föräldrar som inte lämnar blöjor fast lappen hängt där i två veckor... Vi får alltså SNO från andra barn...

    Jag blir gråtfärdig... Men imorgon är det bra igen... Värdelösa föräldrar kommer det komma fler av! :)

  • Moolie

    Man kan inte anmäla hur som helst. Mamma visar "kärlek" till barnet och barnet är "anknutet" till mamma. Men vi ser bara fel fel fel... Skrika soc för att en mamma inte älskar sitt barn? Förstår att ni aldrig förstår omfattningen av vårt yrke. Tänk på det nästa gång ni gnäller om en vante...

Svar på tråden Gnälliga föräldrar på förskolan