• Nimah

    Julibebis 2014

    LovisaC skrev 2013-11-08 22:08:33 följande:

    HUR kan jag ha missat den tillhörande tråden till BF-listan?! Alltså, jag tyckte det var konstigt att det bara var massa namn sida efter sida :P
    Jag hoppar in här! 29 år, maken 28, väntar vårt första barn. Det känns helt sjukt att säga det eftersom jag fick synliga streck (och digitalt) först i förrgår - jag har liksom inte fattat det än!!  


    Grattis! Haha, ja namn på rad är ju inte jättespännande kanske :)
  • Nimah

    Vi har en emmaljunga citycross och en baby jogger city mini tror jag den heter. Sonen fyller tre några månader efter bf så vet inte om man behöver syskonvagn. Känns ändå för tidigt för att våga tänka på sånt för mig.

    Tog ett nytt digitalt idag i v 5+2 men fick 2-3 istället för 3+. Kan ju inte räkna med att den slår över exakt på dagen men känns ändå jobbigt. Önskar jag inte testat igen. Vet inte hur jag ska göra nu, om jag ska köpa ett till. Men de är rätt dyra och ger ändå ingen garanti för att allt är som det ska. Avskyr de här första veckorna när risken är så stor att nåt går fel.

  • Nimah
    huldaskarin skrev 2013-11-10 10:48:20 följande:

    Joo, det är svårt att låta bli att oroa sig. Är i vecka 4+6 och båda mina MA:n har inträffat i vecka 6.


    It wasn't me!
    Samma här, började blöda 6+0. Så det verkar vara en kritisk tid. Jag kommer nog kunna slappna av mer sen om man ser man hjärtat i v 7+.
  • Nimah
    LovisaC skrev 2013-11-10 12:55:41 följande:
    Jag kan inte påstå att jag är "orolig" men däremot är jag ganska uppgiven och känner att jag inte kan vara glad riktigt ännu. Två missfall har jag haft tidigare, båda väldigt tidigt. Självklart kunde inte jag låta bli ett digitalt jag heller för att se ATT det slagit över. Varför gör vi så mot oss själva?!
    Jag är bara i v4+1 och förväntade mig såklart 2-3 idag. Varför nöjer jag mig inte med att stickorna stegrar fint!?
    Ah, en galning till! Skönt man inte är ensam. Så dumt att utsätta sig för oron! Jag har sett dina stickor i en annan tråd och sett att de stegrar jättebra. Hur mycket bekräftelse behöver man liksom. Det är säkert som Tattines skriver också, att man inte kan vara helt säker vilken dag man är på. Även om man vet när äl var vet man ju inte exakt när ägget befruktades eller exakt när de fäste.

    Grattis till de nyplussade! Må veckorna till jul gå snabbt nu så vi jan njuta lite av våra magar sen!!
  • Nimah
    SannaM skrev 2013-11-10 18:59:09 följande:
    Men det är ju inte konstigt alls hörru! Vi tog ännu ett digitalt idag när L är på 6+2 och nu visade den 3+. Förra söndagen visade den 2-3 för oss också! Andas djupt och bli inte uppgiven smile1.gif
    Tack <3
  • Nimah
    LovisaC skrev 2013-11-10 22:31:07 följande:
    Jag vet inte, kanske det inte är verkligt än och man därför behöver bekräftelse?! Det är ju min första och vi har kämpat ett litet tag. Är det inte  din första också..? Eller har jag fått för mig fel? Det börjar bli lite rörigt att hålla koll på alla eftersom de flesta har ganska anonyma nick. Men jag försöker iaf :) 
    Det är min tredje graviditet och förhoppningsvis andra barn. Har en son som är två år. Vi har förhöjd missfallsrisk på grund av risk för ärftliga kromosomfel, så det gör att jag blir extra nojjig så klart. Men man kan ju inte påverka det där ändå, så det är bara att försöka slappna av så gott det går tror jag.
  • Nimah

    Jobbigt för er som blöder. Hoppas allt är ok.

    Själv har jag svällt upp som en ballong och ser ut såhär nu efter lunch. Jag är hyfsat smal i vanliga fall, även om jag inte har helt platt mage. Men den här kan jag ju inte ens dra in!

  • Nimah

    Eh, jag gömmer mig inne på mitt kontor, och försöker ha mycket att bära på när jag måste våga mig ut....

  • Nimah

    Haha, är bara i v 5+3, så det är ju bara svullna tarmar och sånt omysigt. Svullnade mycket med sonen också och då började folk fråga i v 6-7. Flög i v 11, och då frågade de hur långt gången jag var när vi skulle checka in. På det bolaget fick man flyga utan intyg till v 28, hon blev tydligen osäker om jag ingick i den gruppen som behövde intyg. Har tydligen lätt för att få svullomage helt enkelt!

    Verkligen jobbigt för er som blöder. Kom ihåg att de flesta små blödningar faktiskt inte är mf. Min kompis väntar barn vilken sekund som helst och hon blödde vansinnigt mycket i början. Var på akuten flera gånger i veckan stackarn. Men allt var bra och nu är hon en vecka över bf.

Svar på tråden Julibebis 2014