Inlägg från: tvillingmamma85 |Visa alla inlägg
  • tvillingmamma85

    Tvillingar och sömn (rutiner?!)

    Funderade på om de kan vara att de har mycket luft i magen efter de fått flaskan i sängen och därav vaknar? Jag har tvillingar och en av mina döttrar hon hade massor av rapar efter vi flaskmatat henne medans andra dottern rapade ibland. I början körde vi med semper men hon kräktes och fick så mycket rapar av den så vi fick byta till NAN och de fungerade bäst för båda flickorna.  Hmm vad mer.. jo jag brukade snurra in dem i en filt när de var läggdags men även då jag vaggade dem i famnen så att de inte sen skulle vakna när man la ner dem i sängen. Och ja då sambon jobbade kväll och jag var själv med flickorna och de hade svårt att somna brukade jag gunga dem till söms ibland i babysittern för att sen flytta dem till sängen.
    Men som någon annan nämnde så tror jag också de underlättar om man lägger dem samtidigt kanske blir lite svårare om man ammar dock.  
    Jag sökte också en massa tips för tvillingar men de var svårt att hitta, sen sökte jag på engelska istället och då fick man betydligt mer råd och tips.
    Kanske något råd var till någon nytta. Lycka till

Svar på tråden Tvillingar och sömn (rutiner?!)