Inlägg från: edgeofglory |Visa alla inlägg
  • edgeofglory

    La luna, ska också börja jobba I januari på 25%. Är du medlem på Facebooks änglagrupper? Fått mycket stöd därifrån

  • edgeofglory

    Gjorde ingen obduktion heller då läkaren efter kontrollen hon gjorde sa att de antagligen inte skulle hitta något för han såg så fin ut, inga synliga tecken på något fel.

  • edgeofglory

    De är slutna grupper, men tror du kan söka, skriv här igen om de inte går :) Själar säger aldrig farväl

  • edgeofglory

    Själar säger aldrig farväl är mer inriktade till just bebisar, och den är sluten så man kan nog inte söka på den. Om du lägger till mig på FB så kan jag bjuda in dig sen tar du bara bort mig efter :)

    Vsfb kommer nog skicka ett meddelande bara för att se att du vart med om detta, och inte är "fejk". Kram!

  • edgeofglory
    Fiddeli89 skrev 2013-12-12 22:46:54 följande:
    Okej, Ja eller om du kan lägga till mig? Mitt namn är Fredrika Fiddeli Ferm (tror inte det finns någon annan som heter så).
    Har läst lite på din blogg föresten. Tragisk det som ni varit med om, beklagar verkligen. Och det halsbandet du skaffat med namnet och det lilla hjärtat var så fint. Blev lite sugen på att skaffa något liknande med våran lilla ängels namn och ev. födelsedatum på baksidan. Men tror det får vänta ett tag till innan jag skaffar det. Imorgon blir det 3 veckor sedan som vår Ludvig föddes. Han dog i magen, upptäckte detta då jag inte känt av några rörelser. Han föddes i vecka 27+1. Rynkar på näsan 
    Har ni några planer på att skaffa ett syskon?
    Kram!
    Hej, såg nu att du skrivit här efter vi snackat på fb : )

    Ja, jag kände att jag behövde ha något som jag kunde få med mig varje dag, så som han egentligen skulle vart. Ja, tre veckor ... de två första månaderna var jag nog i en dimma innan jag började förstå och idag fattar jag inte att det är fyra månader sen imorgon som vi fick veta att han somnat in, tiden går så fort!

    Ja, jag är med i en grupp då som har medlemmar som försöker plussa, det har vart både positivt och negativt, för det är ju en jobbig process. Men vi vill gärna plussa snart, önskar mig inget annat. Vill så gärna ha ett syskon till vår ängel som kan på något sätt leva i hans fotspår .. har ni ?
  • edgeofglory

    La luna: Såklart! Kedja hade jag så köpte bara hjärtat och brickan på albrekts guld, (: så har jag hans namn på framsidan och ska ha hans födelsedatum på baksidan. Kostade 200kr ca, kollat runt på internet och hittade inget under tusenlappen.

  • edgeofglory

    La luna, det finns en sida på Facebook för de som förlorat barn och som försöker bli gravida igen, sen finns det en grupp man går vidare till när har plussat, kanske något för dig? Du får gärna lägga till mig på FB så kan jag lägga till dig (och även andra här som vill såklart!) - Anna Blom

Svar på tråden födde min ängel i 40+0