• Frisan

    Tävling: Gör livet enklare! Vinn tvättkapslar från Via

    Solig Jag har börjat  att tillämpa ett gammalt husmorstips, när det gäller att tvätta kläder, eftersom vi har blivit helt galna att tvätta sönder/nöta ut  kläderna, ex, om man haft en blus/topp på sig i några timmar och inte utfört något hårt kroppsarbete, så man inte varit svettig, ja då räcker det faktiskt med att hänga ut den på vädring i några timmar, den behöver inte tvättas varje gång man haft den på, sedan hänger jag den på ett särskilt ställe i garderoben bland andra toppar  och klänningar  som jag använt en gång och vädrat,  då vet jag att efter nästa användning är det ändå dax för en tvätt.  Vi tvättar och stryker sönder/ sliter ut våra kläder, och naturligtvis så sparar man på miljön också när man tvättar mindre ( har en tonårsdotter som typ provar kläder och slänger i en hög tillsammans med smutsiga kläder )  jag tycker att det är sunt förnuft som måste gälla, vi badar/duschar så frekvent nu för tiden så vi är rena och fräscha när vi tar på kläderna.
  • Frisan
    Soligett riktigt snabbfix är när det ringer och någon säger att:     Hej  sätt på kaffet vi är  hos er om 20 minuter!!
    Då utbryter kanske panik, för där sitter vi i fulaste  urvättade myskläderna med häng i arselet,och lite halvdant i huset.
    Men in på toa och en snabbvask och lite deo och tandborstning, läppglans, byt kläderna , och  städa av gästtoan snabbt handfat, rena handdukar, och toan (finns inget så äckligt som sunkig toaletter, framförallt andras!!  ) torka av vardagsrumsbordet och tänd ljus, vädra, samla ihop omkringspridda tidningar och dyl och lägg i en prydlig hög, rensa diskbänken och torka av, sätt på kaffe, vips, så var gästerna välkomna, finns nog ingen som gör en panikstädning så fort och effektivt som jag, de flesta brukar säga att så fint ni har ja just det!!!  Drömmer hihi, väldigt!!!
     
  • Frisan
    SoligVar dig själv i alla lägen och känn efter vad som känns bra för dig och var sann mot dig själv, om du inte duger som du är inför någon annan vän/kärlek  ja då är det bara att gå vidare. The perfect match dyker upp när man minst anar det!!!Hjärta
Svar på tråden Tävling: Gör livet enklare! Vinn tvättkapslar från Via