• Zaphiod

    Ni som lever i sexlösa förhållanden, hur undviker ni att er "bitterhet" spiller över på resten av förhållandet?

    Det är otroligt svårt att vara go och glad när en så viktig del av livet inte finns där. Jag klarar det riktigt dåligt vissa dagar och hyfsat andra dagar. Nu har vi större problem än bara sexet i vårt äktenskap. 

  • Zaphiod

    Jag tror att det klassiska "tänk om" här är ifall man för en vecka kunde byta plats. Låta den med lust känna hur det känns att vara totalt utan lust, och låter den utan lust känna hur det känns att bli avvisad om och om igen. 

    Jag vet inte hur många gånger jag blivit avvisad. För min del har det gjort att jag har dålig självkänsla i allt, inte bara hemma. Jag är lite trött på mitt jobb och håller på att söka ett nytt. Har sänt iväg kanske 50 st ansökningar som jag absolut är kvalificerad för. Jag har dubbla akademiska examen och 20 års erfarenhet. Men jag får inget nytt jobb. Detta förvånar mig faktiskt inte alls då jag inte ens själv förstår varför de skulle ta just mig. Jag tränar också flera ggr i veckan. Men det går sämre och sämre. Orkar inte riktigt skapa atmosfären för att hiva upp handeln två gånger till, utan istället ger jag upp. Jag har flera ggr kommit på mig själv med att inte säga mot min exfru/barnens mamma på saker som jag inte alls höll med om. Detta för att jag på något sätt trodde att då vill inte barnen komma till mig. Herregud, de är 12 och 15 år och de älskar mig. Klart de kommer, de har kommit varannan helg i 10 år. 

    Just nu tror jag dessutom att jag är för svag att ta mig ur det hela. Jag har en tro att bara det eller bara det, sen blir det bra igen. 

  • Zaphiod

    Klart att man funderar över varför frun är missnöjd med att jag åtrår och älskar henne. Är det bättre att ha en man som fullkomligt struntar i en?

  • Zaphiod

    Ett av alla dessa 'ordspråk' som går på FB: "Behandla din kvinna som du behandlar din smartphone. Rör henne ofta, stirra på henne och gör henne till det viktigaste i ditt liv."

    Detta inlägg är naturligtvis gjort av en singelkvinna.

  • Zaphiod

    Det beror samtidigt på till vilken grad det är. Du kanske är sugen tre ggr i veckan men ni har bara sex en gång i veckan. Men om du är sugen och din sambo ständigt nekar dig får dig att känna dig osynlig och oviktig.

  • Zaphiod
    P30 skrev 2017-07-08 18:47:35 följande:
    Ibland undrar jag hur människor fungerar. Varför i hela världen kastar du bort ditt liv på honom?

    Förstår du inte att du har exakt ett liv? Att varje dag som går blir du äldre, mindre attraktiv och mer bitter?

    Att du, bara du, har ansvar för ditt liv och att ditt ansvar är 100%igt. Du kan inte skylla på honom när du blivit bitter, för du väljer den där porrunkande mannen varje dag i ditt liv istället för att ha bra och hett sex med någon som vill tillfredsställa dig så du inte kan sitta dagen efter.

    Välj nu eller skyll sig själv.
    Välj nu eller skyll dig själv.

    Jäkligt bra skrivet!
Svar på tråden Ni som lever i sexlösa förhållanden, hur undviker ni att er "bitterhet" spiller över på resten av förhållandet?