• CatMan

    Ni som lever i sexlösa förhållanden, hur undviker ni att er "bitterhet" spiller över på resten av förhållandet?

    Här är en till man som försöker minska min sexlust genom träning och andra aktiviteter.

    Under några år så är mitt och fruns sexliv lika med 0 och jag har försökt få henne på humör igen genom samtal, gemensamma aktiviteter, sköta det praktiska där hemma på ett bra sätt mm. Men icke, noll respons från henne. Jag vill fortsätta leva med min fru,så nu har jag bestämt mig för att låta henne vara, träna vidare på gymmet , lägga mer livsenergi på mig själv och börja må bra så gott det går utan ett sexliv.

  • CatMan
    Ben66 skrev 2015-12-21 18:49:25 följande:

    Kattpappan, visst är det bra att träna mitt i denna sexlöshet

    Fungerar för att få ur mig viss ångest och bitterhet och samtidigt bli mer vältränad

    Lycka till med ditt förhållande


    Ett stort tack till dig.

    God Jul & Gott Nytt År.
  • CatMan

    Finns det någon i tråden som har varit deprimerad pga att din respektive inte ville ha sex, men som nu mår bra igen. Hur tog du dig ur den deprisionen?

  • CatMan

    Fungerar inte längre så bra med att minska min sexlust genom att styrketräna.
    Nu är jag helt plötsligt inne i en period då jag tänker väldigt mycket på sex, tyvärr så är inte min fru med i dessa tankar.

  • CatMan
    Anders 386 skrev 2016-01-19 16:22:00 följande:
    Ajfan - styrketräna är ingen bra idé om du vill bli av med din sexuella frustration. Det får precis motsatt effekt - rent psykiskt förstärker du ditt manliga ego + kroppen tillverkar mera testosteron än annars. 
    Det är ju långdistansidrott du ska pyssla med. Sån som gör dig urlakad och tömmer dig på energi - och som kräver långa återhämtningsperioder.
    Gör om och gör rätt innan det går helt åt pipan! Tungan ute Börja med landsvägscykling eller löpning - det är sånt som gör nytta. Cyklar du mycket får du dessutom som bonus att du tappar känseln i skrevet - och då kan jag lova att du inte har nån lust - även om det iofs bara är tillfälligt.
    Tack för tipset Glad
    Då får det bli att sätta på löparskorna och upp på löpbandet.

    Det gäller att bränna enerig och bli trött.
Svar på tråden Ni som lever i sexlösa förhållanden, hur undviker ni att er "bitterhet" spiller över på resten av förhållandet?