• Hadraniel

    Ni som lever i sexlösa förhållanden, hur undviker ni att er "bitterhet" spiller över på resten av förhållandet?

    Anonym (På riktigt bittrast av precis ALLA) skrev 2016-01-23 22:49:05 följande:
    Ja jag har upplevt det som att han ansträngde sig för att snärja mig och få mig till "sin", och sen kunde ägna sig åt annat igen. Vilket man skulle kunna dra kopplingar till erövringsteorin som generellt förknippas med mäns sexualitet. Det är roligast att erövra. Sen blir hon ett säkert kort och därmed inte lika intressant. Såklart funkar inte alla män så, men jag har träffat ett par till som gett mig känslan att de är den typen. Jag la benen på ryggen och sprang då haha..
    Jag ser sex som limmet i relationen. Det roliga börjar när man lärt känna varandra och blir bara bättre och bättre. Med en likasinnad hade jag nog kunnat ha hetaste sexlivet tills jag är 70 och mannen dör ifrån mig av hjärtattack mitt under den vilda akten.
    Hoppas verkligen på att hitta någon kvinna som också gillar sex och har samma syn på det som du har. Skulle bli så otroligt besviken om jag upptäckte att min partner inte ville ha sex så ofta en bit in i relationen och att hon bara spelat för att fånga in mig. Skulle nog avsluta relationen direkt efter ett sådant svek då jag brukar vara öppen med att ett bra och frekvent sexliv är väldigt viktigt för mig.

    Tillhör nog den motsatta typen av män som faktiskt gillar när man har samma partner och tillsammans kan utforska och utveckla sitt sexliv över tid. Tycker det är riktigt trist sex i början innan man har lärt känna varandra och vad båda gillar att göra tillsammans och innan man litar på varandra fullt ut.

    Jag är nog sådan att jag tappar intresset så fort någon inte verkar så intresserad eller blir svårerövrad, medan jag ofta blir tänd när någon verkar riktigt intresserad av mig och är väldigt "på".
Svar på tråden Ni som lever i sexlösa förhållanden, hur undviker ni att er "bitterhet" spiller över på resten av förhållandet?