Inlägg från: Anonym (F.i.A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (F.i.A)

    Min Vestibulit är tillbaka, förtvivlad, hjälp!!!!!!!

    Varför skriver du att det är onsdag? Testa att smörja med xylocain eller nån annan bedövningssalva, förhoppningsvis går det över på några dagar.

    För övrigt är det nog inte pevarylen som orsakat vestibuliten första gången, utan svampinfektionen i sig. Krämen förstör inga nerver.

  • Anonym (F.i.A)
    Anonym (Jätteledsen) skrev 2013-12-13 12:35:31 följande:
    Hej. Jo för att jag har haft ont sen i fredags, ja och nu är det fredag så jag skrev visst fel veckodag. Är så förtvivlad att jag inte kan tänka rätt.....Det går lixom inte över och när jag hade min vestibulit sist då gick den inte över utan jag hade konstant ont varje dag. Även i sexfria perioder kände jag smärtan. Jag fick ont av att sitta för länge på en stol. Kunde inte cykla. Och nu när alla symptom är tillbaka är jag jätterädd att jag ska vara tillbaka i det helvetet jag levde med då. Jag gick sista året på gymnasiet och till slut gjorde det så ont att jag inte orkade gå till skolan utan bara låg hemma och grät i sängen... Jag var hos massor olika gynekologer men alla var lika handfallna. Det finns ju ingen hjälp mot vestibulit och det gör mig så ledsen av bara tanken.

    I bipacksedel på pevaryl står det klart och tydligt "brännande känsla"
    och jag fick biverkningen.. och jag fick den brännande känslan undre behandlingen av pevaryl och efteråt. Biverkningen stannade kvar. kanske hade jag inte svamp men trodde det då och köpte pevaryl receptfritt och drabbades av biverkningen.....

    Vad gör bedövningssalvan med slemhinnan? jag är rädd att smörja med något jag aldrig testat för jag är rädd att det ska bli värre. en bedövningssalva måste ju vara jättestarkt för slemhinnan, min tanke blir då, kan slemhinnan läka om man använder bedövingssalva?

    jag vill kunna njuta av sex som alla andra, just nu känner jag mig som ett missfoster...
    Men "brännande känsla" och vestibulit är ju inte alls samma sak! Biverkningen får man i samband med att medlet används, och den går över när den slutar verka. Vestibulit är något helt annat. Bedövningssalvan påverkar inte slemhinnan utan bedövar bara smärtan. Detta gör ju dels att du lider mindre för stunden, men kan också göra att nerverna som förmedlar smärtan blir mindre "hyperaktiva" eller vad man ska säga, så att tillståndet förbättras även långsiktigt.
Svar på tråden Min Vestibulit är tillbaka, förtvivlad, hjälp!!!!!!!