Inlägg från: Anonym (Ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen)

    Kan man verkligen bli såhär deprimerad av att inte få ett barn till!

    Sambon vill inte.. Har väntat,trott och hoppats i 5-6 år.. Sedan kläcker han ut sej att han inte vill.. En massa bråk om detta.. Och för en månad sedan tyckte han att vi inte behöver skänka bort barnsakerna vi har kvar för han visste inte vad han kände. Gick återigen på rosa moln av hopp och glädje tills smällen kom i går .. Han vill inte och kan inte förstå hur jag kunde Tro att han höll på att tänka om. Återigen ligger jag ledsen och deprimerad .. Jag orkar inget. Julen känns extrem jobbig. Varför ska detta vara såå svårt?? Varför???

  • Svar på tråden Kan man verkligen bli såhär deprimerad av att inte få ett barn till!
  • Anonym (Ledsen)

    Tack för att du tog dej tid. Vi har diskutera detta ofta nu sista året .. Han säger att han inte klarar av att sätta ett barn till till värden utan att känna att det är ok och att han vill. Han vill att jag ska gå vidare i mitt liv utan honom om detta är jobbigt för mej. Han är beredd på att låta mej gå han har haft 100 olika anledningar till varför han inte kan. Och nu säger han vara att han inte kan styra över hur han känner.. Jag är 27 år, vi har två barn. Yngsta 6 år.. Han är 39 år.. Vi har varit tillsammans i 10 år nu.. Vi har allt.. Han Förstår inte heller att det ör hans fel att min dröm är i kras , för att det är han som sätter stopp för det .. Varför gör han det ? Älskar han inte sin familj, är vi jobbiga för honom ? Jag orkar inge mera..

  • Anonym (Ledsen)

    Mamma 1983.. Jag önskar oxå att min man var som din.. Men i kväll sa han rakt ut att han inte vill ha en till.. Jag är besviken och sårad över hans velande.. Han velat nu med.. Men jag har sagt att jag inte klarar av det mera. Å då sa han att då får det vara nog med dom vi har!! Hoppas det tar sej för er snart

  • Anonym (Ledsen)

    Tack anonym v!! Jag önskar också att jag hade en sambo som tänkte som din. Men han känner inte för ett barn till och då kan han inte sätta en till världen... Han säger att han kan ju ångra sej. Men jag tror han bara säger så för att ha husfriden kvar.. Han kommer inte att ändra sej nu om han inte har gjort det tidigare. Och jag vill inte vara över 30 år när jag får barn heller.. Det jobbiga i allt ör att när han säger så då hoppas jag ju igen .. Planerar i mitt huvud mm hur allt skulle vara och bli. Känner mej glad och upprymd tills han säger igen att han inte vill ha ett till ich då rasar allt igen för mej..

Svar på tråden Kan man verkligen bli såhär deprimerad av att inte få ett barn till!