Inlägg från: TouchOfRed |Visa alla inlägg
  • TouchOfRed

    Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!

    Fidelisen skrev 2014-10-22 13:20:18 följande:

    Hej hej.

    Jag hänger gärna i denna tråd om jag får.

    Har gått ner runt 30 kilo med VV för några år sedan. Har sedan dess gjort ivf behandlingar, fått tre missfall och blev sedan gravid på naturlig väg.

    Under graviditeten var jag, på barnmorskans inrådan, fortsätt viktväktare. Gick upp knappt 6 kilo under graviditeten och gick snabbt ner 10 kilo efter flickan föddes i maj.

    Har gått ner några kilon till men står sedan några veckor still. Har ingen motivation. Sköter mig kanske 50% av tiden och skulle nog ha mycket att vinna på att vara delaktig i en tråd likt denna.

    Får jag hänga på?

    Har 30 kilo att gå ner.


    Välkommen, klart du får hänga på! Grymt att gå ned 30 kg!! Skrattande Och vad härligt att du tillslut fick din dotter efter alla missfall Hjärta
    scorpiontjejen skrev 2014-10-22 21:07:15 följande:
    -5 kg här på 3 veckor! Skrattande
    Fidelisen skrev 2014-10-22 13:20:18 följande:

    Hej hej.

    Jag hänger gärna i denna tråd om jag får.

    Har gått ner runt 30 kilo med VV för några år sedan. Har sedan dess gjort ivf behandlingar, fått tre missfall och blev sedan gravid på naturlig väg.

    Under graviditeten var jag, på barnmorskans inrådan, fortsätt viktväktare. Gick upp knappt 6 kilo under graviditeten och gick snabbt ner 10 kilo efter flickan föddes i maj.

    Har gått ner några kilon till men står sedan några veckor still. Har ingen motivation. Sköter mig kanske 50% av tiden och skulle nog ha mycket att vinna på att vara delaktig i en tråd likt denna.

    Får jag hänga på?

    Har 30 kilo att gå ner.


    Välkommen! The more, the marrier eller hur det stavas! Jag har lovat mig själv att köra stenhårt fram till jul. Hoppas på att gå ner totalt 11 kg tills dess, 6 kg kvar nu bara! 

    Grattis till bebis förresten, hur gammal är hon?
    Bra jobbat!! Då är du ju nästan halvvägs till ditt mål! Skrattande

    Jag ska ju väga mig imorgon, håll tummarna för mig!
    Jag åt ju en massa dumt förra helgen, men har skött mig mkt bra under veckan, inte använt bonuspoints alls och dessutom tränat nästan varje dag. Hoppas verkligen på resultat!Drömmer

  • TouchOfRed
    Lovisa09 skrev 2014-10-24 07:42:53 följande:

    Vet inte om vv är någon mirakelväg eller vad:) . Kilona rasar av. Har bara varit med i 1 1/2 vecka och vågen visar - 2,5 kg. Galet! Har använt lite extrapoints men inte tränat så mycket eftersom jag är skadad i min fot. Men fortsätter det så här är jag mer än nöjd:) roligt när det lossnar och det visar sig på vågen!!


    Bra jobbat!Solig
  • TouchOfRed

    Hade min vägningsdag idag. -0,4 kg från förra veckan. Inte det bästa resultatet med tanke på hur bra jag ändå skött mig under veckan...kansk spelar in att jag jobbat kvällar? Men men det är ju minus på vågen i alla fall!

  • TouchOfRed
    scorpiontjejen skrev 2014-10-28 18:43:16 följande:

    -0,2 kg i dag... Minus. Var lite rädd för plus efter helgens all gotta men icket

    Sushi åt jag i dag också, skitgott, och inte så många points tycker jag. Blir ju så GLAD att man verkligen kan äta allt, men förstås tänka efter innan om det är värt det... och äter man nåt extra gott så drar man ner lite på en annan måltid istället!

    Hur går det för er andra? 


    Vad härligt att vågen visade minus i alla fall!

    Här är det vägningsdag i övermorgon. Fick mens idag, får se hur det påverkar vikten...brukar ju kännas som att man samlar på sig en del extraväska under mensen...Jobbigt med mens också mtp att vi nu försökt bli gravida i 1 år....Gråter
  • TouchOfRed

    Jag har haft en riktigt jobbig vecka förra veckan, gjorde ju inte saken bättre att man trots träning och noga pointskoll bara gick ned 0,1 kg. Men det var minus iaf. Men denna veckan har varit bättre. Har skött pointsen, men ingen träning har jag hunnit med pga mkt på jobbet, men mentalt har det känts bra. Redo för att väga mig imorgon, håller verkligen tummarna för att hamna under 76 kg (vägde 76,0 sist)!

    Har faktiskt fått ett par kommentarer på jobbet nu också; "Men vad fin du är, har du gått ned i vikt?" Och det är bara efter -3 kg! Ska ju gå ned ytterligare 10 kg minst...

    Jag är 156 cm lång och min första delmålvikt är att hamna under 75 kg, och därefter under 70 kg, och sen får jag se, men går gärna ned till 60. För flera år sedan, innan jag började plugga vägde jag 56 kg. Var rätt smal då, känner att jag kan vara nöjd om jag ligger mellan 60-65 kg.

  • TouchOfRed
    Fidelisen skrev 2014-11-06 17:52:49 följande:

    Förutom att måndagen gick åt h -vete så gag jag skött mig denna vecka. Har blivit lite promenader också.

    Invägning i morgon, får då se hur mycket måndagen förstörde.


    Håller tummarna för dig! Men har du promenerat och hållt dig till pp och veckobonusen så bör ju vågen visa minus. Men gör den inte det så kanske det kommer nästa vecka! ge inte upp om du inte får förväntat resultat, det gjorde inte jag förra veckan!

    Jag vägde mig imorse; 75,1 kg dvs -0,9 kg ! Skrattande Vilken härlig känsla då jag bara gick ned 0,1 förra veckan! Så nu har jag gått ned 5% av startvikten och -4 kg totalt under de 5 veckor jag varit med i VV. Blir så peppad att fortsätta nu! Ikväll firar vi med bio och därefter middag på den bästa (enligt migFlört) asiatiska restaurangen i Malmö. Blir nog ett glas vin eller två, men det tänker jag banne mig unna mig!Skål
  • TouchOfRed
    Pyret 85 skrev 2014-11-17 08:10:57 följande:

    Trodde detta var en tråd för vv-online och inte för bantningspiller!


    Ja, eller hur!? Vi är ju med i denna tråden för att gå ned i vikt på et hälsosamt sätt och behålla vikten, inte för att äta bantningspiller...!
    Mitt paranoida jag säger att ni 3 som rekommenderat pillret jobbar ihop och bara gör reklam för bantningspiller...har jag fel?
  • TouchOfRed

    Usch igår var jag sådär sjukt gottesugen! Har kvar både lite veckobonus och några akivitetspoints, men vill ändå inte frossa i onyttigheter. Vad gör ni när ni är riktigt sugna? finns det något points-vänligt snacks? Jag gjorde en smoothie med frukt och naturell yoghurt (3 pp), vilket stillade det värsta suget, men det var liksom inte det jag var sugen på, ville ha choklaad!

  • TouchOfRed

    Här har det också gått bra! Kände mig hemskt tjock och plufsig i fredags innan jag skulle väga mig, men så visade vågen -0,5 kg! Helt otroligt vad bra viktväktarna fungerar!! Skrattande

  • TouchOfRed

    Bra jobbat scorpiontjejen! VV är ju helt fantastiskt! Skrattande

    Pyret 85; kämpa på och ge inte upp! +0,3 är bara en liten minimal motgång i det stora hela, fokusera framåt, nästa vecka har du säkert gått ned den vikten plus lite till! {#emotions_dlg.flower}

  • TouchOfRed
    scorpiontjejen skrev 2014-12-09 21:08:10 följande:

    Minus 1,4 kg enligt vågen.. börjar tro att den bara luras faktiskt. Speciellt i och med att det vart en jävla massa slarv i helgen som var, och bättre blir det inte kommande helg då det vankas kalas för dottern... Sega pollysnitt är väldigt goda ska ni veta...


    Oj! Bra jobbat! Glad

    Jag gick ned -0,3 kg, men det är ju iaf minus! Med alla julbord i ryggen såkänner jag mig rätt duktig ändå Oskyldig
  • TouchOfRed

    Hej! Jag tycker också det är ganska kämpigt. På mitt jobb får vi nu i juletid en massa presenter (läs godis) från andra kliniker, läkemedelsföretag och nöjda kunder så det står framme en massa gottis överallt. Jobbigt när man kommer in i ett rum och det doftar skumtomtar i hela rummet! Demon
    Men jag har faktiskt lyckats sköta mig och har inte fuskat alls under veckan, trots att det är sjukt svårt!
    Planerar att spara alla veckobonuspoints jag får på fredag och använda dem på julafton, -dagen och annandagen så jag kan få äta någorlunda fritt då men ändå hålla mig till de tillåtna pointsen.  Får se om jag lyckas...Drömmer

  • TouchOfRed

    Under jul och nyår gick jag upp 0,4 kg men har efter det lyckas gå ned 0,1 kg men nu lämnar jag viktväktarna... Mitt mål att gå ned i vikt för att bli gravid med vårt första barn har lyckats, fick mitt efterlängtade + på stickan igår så nu får jag inte banta mer... Men sammantaget så har jag gått ned 6,5 kg och blivit gravid efter 14 månaders försök så jag är supernöjd <3 tack för ert stöd längs med vägen :)

Svar på tråden Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!