Inlägg från: TouchOfRed |Visa alla inlägg
  • TouchOfRed

    Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!

    Hej på er!
    Någon som är kvar i den här tråden?
    Jag har precis börjat med viktväktarna online, tycker det fungerar bra hittills, men jag har å andra sidan bara varit med i 1 vecka. Då jag inte har möjlighet att gå på möten tänkte jag att man kanske kunde få lite pepp härifrån :)

  • TouchOfRed
    scorpiontjejen skrev 2014-10-09 09:49:27 följande:
    Har också varit med kort tid, sen förra Tisdagen, och också online, gått ner 2½ kg. Går det bra för dig?
    Duktigt! Glad Vilken startvikt har du? (du behöver inte svara om du inte vill)
    Jag har invägning imorgon, men tycker det gått rätt bra. Åt ganska nyttigt innan också, men man märker ju nu i VV att jag ätit alldeles för mkt. Även märkt hur många "kalorifällor" jag möter varje dag på jobbet, sånt jag inte tänkt på innan! Innan har jag inte fattat varifrån kilona kommer eftersom vi ju äter rätt nyttigt, men nu märker man ju det. Jag har lyckats hålla mig till mina propoints och under helgen använde jag en del bonuspoints.
    Jag är 156 cm lång och min startvikt är 79,1 kg. Har för ett par år sedan vägt 56 kg när jag var som smalast..mitt mål är inte det, men önskar gå ned 10 kg i alla fall...
  • TouchOfRed

    Ja, jag håller tummarna för oss! :)

    Jag vill främst gå ner i vikt för att bli gravid, tror min övervikt kan vara en orsak bakom att jag inte blir gravid. Sen vill man ju må bra och känna sig lite extra snygg också.

    Jag gillar också delmålen! Har bestämt mig för att belöna mig var gång jag når ett delmål, t.ex. med ett nytt klädplagg, en ny skönhetsprodukt, en biokväll eller nåt liknande som inte innebär mat. Då får man extra motivation tänker jag :)

  • TouchOfRed

    Hej igen! Haft mkt att göra senaste veckan så har inte hunnit med FL...

    Bra jobbat med 3,8 kg!!! Glad
    Nej ingen blogg, men har varit inne och kikat på din :)

    Hade 1:a vägningen i fredags; -1,1 kilo, tjohoo! Och det har gått bra denna veckan också, hållt mig till 26 pp varje dag. Önskar bara att jag kom igång med träningen också...ska försöka komma ut i löparspåret imorgon, är ledig då.

    Jag gillar matlagning, har precis upptäckt Amirs recept på VV online, provlagat ngt av dem, supergott! Älskar lite sådär asiatisk, kryddig mat. Och skönt att inte behöva räkna pp i allt i receptet utan det är bara att följa hans. Receptskaparen är förresten ett annat verktyg på VV online som jag gillar! Då kan man enkelt räkna ut pp för maträtterna man brukar laga och så kan man se var kalorifällorna finns...Drömmer

  • TouchOfRed

    Vägde mig idag, ytterligare -1,5 kg! Så totalt -2,6 Solig vilken dag har du invägning?

    Känns jättebra, speciellt då jag verkligen inte hunnit med speciellt mkt träning denna veckan, blev bara en kortare promenad igår. Och idag öser regnet ner... Men jag är ledig från jobbet så jag tänkte ta en liten shoppingtur, dags för belöning Flört

    Jag använder bonuspoints främst under helgen, äter efterrätt och dricker vin. Vi blir ofta bjudna (eller bjuder) på middag hos släkt eller vänner under helgerna och då är det skönt att ha bonuspoints så man slipper hålla igen eller vara till besvär för värden/värdinnan. Använder du dina bonuspoints till något speciellt eller är de spridda över veckan?

    Jag tycker också det här med att man får äta vad man vill men att det kostar olika mkt poäng funkar bra! Har tidigare testat gi-metoden, nutrilett/naturdiet och har även räknat kalorier, men jag tycker det är mkt jobbigare. VV är liksom svart på vitt; så här många poäng får du äta - såhär många poäng är det i denna mat. Enkelt och man kan leva normalt men ändå gå ner i vikt Glad Skål

  • TouchOfRed

    Hej Pyret!
    Vad tråkigt med missfall. Jag är med i VV för att gå ned i vikt och förhoppningsvis kunna bli gravid då. Har du barn sen tidigare?

  • TouchOfRed
    scorpiontjejen skrev 2014-10-18 18:42:12 följande:
    Va duktig du är! Speciellt då du kommer iväg och rör på dig, jag är rätt omotiverad just nu..
    Veckobonusen gör jag lite blandat med, i kväll blev det lite lösgodis dem gått åt till :-P. Hittade du nåt fint i affären?

    Min vägningsdag är på Tisdagar, får se om jag lyckas nå mitt första delmål då!
    Pyret 85 skrev 2014-10-17 11:19:42 följande:

    Hej på er! Var med i VV online men sen blev jag gravid i juli och fick då gå ur. Tyvärr fick jag mf och nu är jag så sugen på att gå med igen. Vill ju verkligen ner i vikt och VV har verkligen fungerat för mig. Men försöker få barn och har BIM nästa lördag. Så jag kommer gå med om jag inte är gravid.


    Riktigt tråkigt med mf . Men du vet väl att vv tar hänsyn till att du är gravid va? Likaså med amning.

    Igår gick nästan hela veckobonusen åt, 3 rätters middag hos svärmor - där försvann pointsen i ett nafs!

    Köpte en klänning jag ska ha nästa helg, min brorsdotter ska döpas då.

    Jag håller tummarna att du gått ner!! Jag brukar tänka att jag nog inte gått ned något, då blir man nästan alltid positivt överraskad. Och har man inte gått ned ska man inte ge upp, i längden kommer man hamna på minus! Flört
  • TouchOfRed
    Lovisa09 skrev 2014-10-18 19:40:21 följande:

    Hej! Gick i tisdags med i vv online. Har mha viktklubb gått ner ca 15 kg, har stått still ett bra tag, sedan i våras och vill nu kämpa mig av med de sista 8 kilona. Tänkte då testa nått nytt och nytt brukar vara motiverande. :) har vägningsdag tisdagar. Startvikten är 68kg och målet blir ju då 60 kg. Hänger gärna på här och får lite tips och pepp när det behövs :)


    Oj vad duktigt! 15 kg, önskar jag också kan lyckas med det! Lycka till med resterande 8 kg, klart vi peppar så gott vi kan Flört
  • TouchOfRed
    scorpiontjejen skrev 2014-10-19 14:25:47 följande:
    Hehe! Ja poängen drar fan fort iväg när man inte äter hemma! Va kul att du hittade en klänning till dopet, tyckte du den satt bättre än övriga klänningar då?

    Jag tänker lite likadant som dig gällande vågen, hehe.. men hoppas men tänker ändå att nä, jag har nog inte gått ner nåt... då blir det roligare att ställa sig på vågen den dagen man ska väga sig .
    Ja, jag fyllde i alla poäng i appen innan jag skulle sova, fick en mindre chock Förvånad Men då lär man sig också en läxa till nästa gång! Flört
Svar på tråden Viktväktarna Online 2014 - Nu kör vi!