Inlägg från: Jennifer82 |Visa alla inlägg
  • Jennifer82

    Nästäppa nattetid bebis 4 månader KONSTANT

    Har läst att om ens bebis är täppt i näsan så kan man testa o använda bröstmjölk för att rensa näsan.

  • Jennifer82

    Hittade detta också tänkte om du bara gav ersättning o inte ammar så kanske förkylningen beror på att din lilla bebis inte har tillräckligt med skydd mot infektioner.

    Men ersättningen kanske har samma skydd?

  • Jennifer82
    Snultan skrev 2014-01-24 08:24:26 följande:

    Jag har läst om liknande Kira2! Gud vad märkligt! Jag väntar på samtal från bvc och hoppas kunna få tid hos en specialist men vi vet ju hur länge man får vänta på nåt i det här landet... så vi får väl se.

    Nu hör jag dock att det verkar sitta massa slem, för när han andas så "rosslar" det och sköljer jag med koksaltlösning så kommer det massa snor. Och visst, en månad är det väl ok att va täppt, jag har oxå haft det problemet efter förkylning.. så de känns som att det bara är att vänta. Men jag hoppas iaf på en tid hos en läkare och KANSKE att de kan se något.


    Matheus 131002!
    Hoppas att du får tid hos en specialist snabbt o att allt blir bra. Håller tummarna!!
  • Jennifer82
    Kira2 skrev 2014-01-24 09:11:48 följande:

    Ska tillägga att jag Helammade! Det var alltså inte därför han var tät! Tror inte heller det är därför TS barn är tät!

    Men jag har ett litet tips: när du ger koksalt, spruta in i näsan lite fort och vänd barnet direkt efter. Då rinner koksalter ut och slipper rinna ner i halsen eller samlas mellan näsan och hals!


    Jag är gravid för första gången så jag är inte så insatt i det här än

    Men jag hade läst om bröstmjölk o att det är bra till mycket så då tänkte jag på att det kanske var nåt sånt som berodde på att Ts barn var täppt o förkyld. För det skulle jag ha tänkt på om mitt barn var nästan ständigt förkyld + efter att ha träffat andra barn, att mitt barn kanske hade ett lågt immunförsvar. Sen behöver det ABSOLUT inte bero på för att man inte ammar!!
  • Jennifer82
    Kira2 skrev 2014-01-24 17:30:08 följande:

    Jennifer82:

    Haha jag mena inte att skrika, blev nästan det med alla utropstecken :)
    Jag har lyckats amma 3 barn och förespråkar absolut amning. Men alla kan/vill inte amma och det är ju upp till var och en känner jag :) Känns som det är en jäkla press på dom som inte ammar lixom.

    Men bara en av tre som haft sån nästäppa konstant! Märkligt!


    Det är lugnt

    O det kanske lät så i början när jag skrev till Ts att amning är det bästa du kan ge ditt barn bla bla bla... Men det var absolut inte så jag mena för jag har inget emot ersättning.
Svar på tråden Nästäppa nattetid bebis 4 månader KONSTANT