• misi

    Bf September 2014

    Har bf i slutet på augusti! Får man haka på här ändå?

  • misi
    Firran skrev 2014-01-27 18:56:27 följande:
    Ja det är klart.. Va kul !.. Jag har bf 1 september Väldigt orolig för känner mig inte gravid nånstans faktiskt.. Men gjort hormon behandling så fått ett tidigt vul.. så har iaf sett en liten krabat å hjärta.. Annars skulle knappt kunna gissa att jag är gravid!



    kul att fått göra ett vul :). Jag känner mig ganska gravid. Illamående varje dag mellan 6-12. Svullenmage och brösten har växt som tusan, fick köpa en ny bh idag, ömma! Hade önskat att jag inte hade några symptom, haha! Första barnet? Hur gammal är du? :)
  • misi

    Okej. Jag blir 26 i år och har inga barn så detta blir första! Längtar som en tok efter magen nu :):)

  • misi
    Firran skrev 2014-02-09 11:00:05 följande:
    Syns det nått på er ? Ibland funderar jag på om allt är som det ska.. Men då jämför jag med min andra graviditet vilket man tydligen absolut inte ska.. Det enda symtom jag har är att jag mår illa på morgonen.. Och vissa dagar fram till lunch.. Men inget annat.. Känner inget i magen , absolut inget i brösten , ingen mer hunger osv .. Känns väldigt konstigt att inte känna nått..



    jag går in i vecka 14 imorgon men syns. nästan inget alls på magen. Brösten är mycket större dock. Kan du.inte ringa o göra ett vul? Berätta som det är för din bm.
  • misi
    längtarmkt skrev 2014-02-26 08:57:18 följande:
    Hjälp!!! Min mage sväller så "snett"!! Ska det vara så. På högra sidan naveln sticker det liksom ut och det är väldigt hårt där inunder. Men inte alls lika på vänstra sidan. Är så varje morgon jag vaknar! Efter att jag fått kissa så blir det bättre, men känner fortfarande av det efteråt. Är det något av mina organ som trycker ut, eller vad?



    brukar vara urinblåsan som är hård så och sen försvinner när man kissat..
  • misi

    Imorgon ska jag äntligen på ultraljudet! Längtar som en galning. Magen har växt med så allt känns så spännande! Sex veckor till flytt med :). Hur är det med alla?? :)

  • misi
    Firran skrev 2014-03-18 08:25:34 följande:
    Åh va kul!!

    Vilken vecka är du i? Är det ett tidigare eller är det rul?

    Med mig är det iaf bra :) förutom att illamåendet kommit tillbaka haha.. Men spyr bara en gång direkt på morgonen iaf.. Men tycker ju det borde ge sig helt snart...

    Men annars är det bra :)

    Längtar tills sista när vi ska på rul!!



    Jag är ju i vecka 19 (18+1) så föder i augusti men är med här ändå, kan ju gå över tiden. Så nu ska vi kolla kön och så allt ser bra ut :)

    Mitt illamående gick över helt v 15, nu mår jag jättebra! :)
  • misi

    Jag känner lite fladder o sparkar ibland. Borde vara barnet.

    Jag har köpt på tok för mkt kläder haha. Och allt i 56! Hur länge tror ni bebis.kan ha den storleken?

  • misi

    Min bebis har party i magen så fort jag tar det lungt, haha! Ett litet busmonster redan nu!! :)

Svar på tråden Bf September 2014