• Anonym (Villinte)

    Är bara 22 år, ska brösten verkligen se ut såhär då???

    I BH kan dom se okej ut, men vill inte ens ta av mig den inför någon, knappt mig själv!!! :((( Skeva? Hängiga?

  • Svar på tråden Är bara 22 år, ska brösten verkligen se ut såhär då???
  • januari33

    Trådstartaren vill förmodligen bara ha bekräftelse. Annars hade TS inte lagt upp bilden här!

  • januari33
    Anonym (Mmmm) skrev 2014-02-01 16:45:04 följande:
    Om du är obekväm med de brösten då har du dålig självkänsla

    eller

    Så skrev du tråden bara för att få höra hur snygga de är.

    Behöver du bekräftelse inför lördagsnatten?
  • Anonym (mullig)

    Om du nu undrar över dina dina bröst som är stora och välfyllda och inte hänger ner till magen i alla fall och som någon sagt tidigare i tråden du har väl sett några andra bröst i ditt liv tex på badhuset, om du undrar om dina är "normala "på inga grunder alls, hur tror du dem känner som verkligen är plankor eller i princip inte har några som helst bröst, eller för den delen dem som har hängbröst på riktigt fastän dem är relativt unga. Nä skärpning.

    Men kanske har din anorexisjukdom gjort att du inte ser klart eller att du nu hänger upp dig på dina bröst och innan var det "fettvalkar"/fettprocent.  Nu är det nått annat  med kroppen som du inte är nöjd med.Låter inte sunt.

  • Anonym (men)

    Har inte läst alla svar men tycker folk är väl hårda. Vi har alla någon kroppsdel som vi har komplex för som andra inte alls kan förstå varför vi har problem med. När jag var i TS ålder hade jag också bröstkomplex, just för att jag tyckte mina var hängiga. Och det var dem, jämfört med andra 20-åringar. Ni vet det där penntestet, när mina vänner fick fast ingen eller max en penna så kunde jag lugnt sätta fast fem st. Nu har jag insett att det där komplexet som jag hade var sjukt onödigt, och att jag har fina bröst. Och en del i den insikten är att jag för ett par år sedan valde att visa mina bröst på en sida på nätet för att få andras objektiva åsikter och jag fick en massa positiva kommentarer! En annan del är så klart att när man blir äldre har också killarna sett fler verkliga bröst och insett att bröst inte ser ut som silisar och visar verkligen uppskattning för mina bröst. Du har fina bröst, TS, var stolt över dem istället för att må dåligt över dem!

  • Anonym (perfekt! 2)

    Skitsnygga! Sluta upp med komplexen!! /annan tjej :)

  • felicityporter

    Jag tycker att det är skitfult med stora bröst men vad som är fint eller fult är ju subjektivt och jag är relativt säker på att majoriteten föredrar stora bröst (som dina), om det nu är någon tröst.

  • Anonym (lägg av)

    mina ser typ likadana ut förutom mörkare vårtgård och större vårtor.
    tuttar är aldrig något att klaga på!
    finns alltid någon som gillar dom!

    typiskt 13års beteende att lägga upp dom sådär och verka ledsen över dom :/

Svar på tråden Är bara 22 år, ska brösten verkligen se ut såhär då???