Inlägg från: don Quijote |Visa alla inlägg
  • don Quijote

    Stora pojkar i damernas omklädningsrum

    Blir skitirriterad på detta i simhallen. Köpt årskort och hade sett fram emot att gå och simma regelbundet, själv och med barnen. Men alla dessa pojkar typ 8-10 år som är med sin mamma i duscharna! Själva är de så stora så att de absolut inte klär av sig nakna, de står och duschar med badbyxor och flinar med en påklädd mamma som står och servar.
    Det är inte jättebekvämt om man själv jobbar i skolans värld och inte direkt har lust att riskera att stå och näcka för mellanstadiepojkar man jobbar med. Har dessutom en dotter på 12 som inte heller har lust att klär av sig och duscha naken som man ska för att duscharna är fulla med fliniga påklädda pojkar. Ofräscht.

    Så länge de är små nog att själva duscha nakna bland nakna kvinnor, helt ok. Men när de inte gör det längre, utan är påklädda hela tiden, då kanske man inte ska utsätta andra för att näcka inför dem heller.

    Har själv en pojke i den åldern. Han går in själv på herrarnas. Tyckte jag inte han var mogen för det skulle jag lösa det på annat sätt. Hitta någon som kunde gå med honom in. Jag skulle inte vara så egoistisk att jag tog in honom på damernas och därmed gjorde det jobbigt för andra.

    (och för säkerhets skull, detta handlar inte om barn med osynliga handikapp eller behov)

    Hur tänker ni runt detta? 

  • Svar på tråden Stora pojkar i damernas omklädningsrum
  • don Quijote

    vaniljpinglan: För att det handlar om hela simskolegrupper i stort sett. Tror inte att alla har handikapp. Detta handlar om det generella problemet för mig (och fler med flickor i 11-12 årsåldern gissar jag) med fullt med pojkar i duschen. De har knappast handikapp allihop. Har någon av dem det så är det inte dem min irritation gäller.

    vaniljpinglan och whitetrash: Varför jag tar upp det här?? För att det är ett diskussionsforum förstås, eller har jag missförstått något? : )

    Cosinus: Exakt samma känsla i samma ålder har jag haft med min pojke!

Svar på tråden Stora pojkar i damernas omklädningsrum