Inlägg från: umm abdilleh |Visa alla inlägg
  • umm abdilleh

    7 månader och han går

    Hur började han gå. Jag menar var det ni föräldrar som ställde han upp och höll i han från början? Min yngste son var tidig nio mån. Men jag kände inte det var Bra. Han var en fara för sig sj då hans kropp inte höngde med. Han sprang och slog sig hela tide . Nu är han tre. Bra balans och så men slår sig flera ggr om dagen. Klantig ocjh ramlar mkt snubblar.

  • umm abdilleh
    Gunnel1979 skrev 2014-02-15 22:29:50 följande:
    hej... vi gjorde det inte i början... Hans store bror tog sina första 9 steg när han var 6 månader, han tog tag i blöjpaket o ställde sig upp o gick, sen dröjde det tills han var 9 månader tills han kunde gå själv.. G visade redan från början att han var tidigt med dessa saker, redan stark i nacken var han innan 1 månad, men jag höll i det ändå så klart. såg en sparad filmklipp på honom när han låg på magen bara 1 månad gammal o hur han lyfte upp huvudet, det var inte mkt mer på det, tänkte inte mkt på dessa "tidiga sakerna" förrän för ca: 2 mån sen att "Oj han är nog tidigt" Jag har 3 barn ändå tänkte jag inte direkt på själva utv. ca; 3-4 månader så försökte han redan att åla fram o det dröjde inte många veckor när han insåg hur man gör för att ta sig fram. sen började han med att ta tag i saker o ställde sig upp så på det sättet blev det att han började gå, självklart har vi ibland hjälp honom, men många ggr har jag satt honom i gå stol då jag ej ville att han skulle ramla o slå sig. ibland satte jag honom i barnvagn i hemmet bara för att ha honom bara sittandes. Men han har en sån vilja, men som många säger här och där, hans hjärna är absolut inte med på samma sätt, dock kan han leka med de större barnen som om han vore 1 1/2 år... Alla barn är såååååå olika, store brodern tog sina första 9 steg i 6 månaders o gick sen vid 9 månaders Syrran gick som alla andra runt 11 månader o nu han den minste 6 månader men mera försiktigt ett steg o två stod stilla o balanserade i många sekunder sen tog han sina steg igen osv. Men det var strax innan 7 månader som han verkligen kunde gå och nu 7,5 månader väldigt fort. Jag hoppas så klart att inte många tar åt sig om inte deras ännu kan gå, de är så olika, jag menar Gabriel har ex: inga tänder ännu som ser ut att komma upp, och vem vet kanske dröjer det för honom att prata mer än det han gör som många gör; mammmammamamamamammamamama nenenenneneneennennnenennejjjjj och så är det ju

    Ok då förstår jag.) Det måste ändå vara roligt för er att det är tidigt eftersom det är ju faktiskt en unik sak att kunna i denna ålder...jo dett är ju familjeliv och fullt med svartsjuka kvinnor så hade varit faktiskt konstigt om du inte får minst en elak kommentar. ) bry dig inte om de bittra. De har tråkigt i sina liv. Kram .)
Svar på tråden 7 månader och han går