Inlägg från: Tjockisbullen2012 |Visa alla inlägg
  • Tjockisbullen2012

    Fler som gör hormonbehangling för att få ägglossning, utan IVF?

    Jag tycker nog att du ska kolla för säkerhetsskull. På mig vill dom alltid kolla innan varje gång så att det ser bra ut för en sprutstart. Tex när jag har fått ägglossningacystor så är det inte optimalt å då vill de inte låta mig spruta den månaden.

    Jag börjar spruta på dag 5 så jag hoppas få tid på måndag så jag kan börja spruta samma dag. Jag hoppas vi har bättre tur nästa månad. :)

  • Tjockisbullen2012

    Attlangta: tappa inte hoppet än! Du har några dagar kvar och någon måste ju ge oss andra hopp! ;)

    Jag går också på sophia hemmet och har som du alltid koll innan jag får börja. Och sedan är det vul ca 6 dagar senare och oftast 1-2 ggr till efter de innan jag har ett ägg. Vilket känns väldigt tryggt.

    Snövit: kan det inte vara en cysta du hade då? De är väldigt konstigt att det är så olika när man börjar och hur ofta man kollar.

  • Tjockisbullen2012

    Hur går det för alla? Själv var jag just på koll och allt så bra ut så nu börjar jag spruta ikväll med 37e. Känner mig hoppfull och hoppas på tredje gången gillt. :)

  • Tjockisbullen2012

    Såg nu att du hade skrivit ett inlägg precis innan mig. Trist att det blev en cysta! Jag hade två cystor efter varandra så vet hur frustrerande det är. Men jag slapp ppiller för dessa försvann av sig själva.

    Men Skönt att du kan hitta något annat att också längta till! Själv försöker jag lägga massa fokus på att gå ner i vikt så jag kan släppa barna görandet lite. :)

  • Tjockisbullen2012

    Attlangta: ännu finns det hopp! Håller alla tummar och tår för att du ska lyckas. :) vilken dag efter ovitrelle är du på? Jag började få rosa flytningar på dag 15.

    Jag är på sprutdag 3 idag och ska tillbaka på måndag. Tror dock inte att så mycket kommer ha hänt tills dess. Jag har aldrig haft ägglossning tidigare än dag 16 i cykeln. :)

  • Tjockisbullen2012

    Jenmark: otur att du var tvungen att avbryta. Hoppas de blir bättre med lite lägre dos.

    Attlangta: tråkigt att det inte gick vägen för dig heller. :( vi får hoppas att det är vår tur nästa ägglossning istället! När kör du igång med sprutor igen?

  • Tjockisbullen2012

    Jenmark: skönt att den redan kommit så ni får köra igång igen!

    Själv var jag på vul igår på dag 11, hade börjat växa lite. Den största var på 9 mm. De brukar inte hända så mycket hos mig förrän vid 2 vulet, vilket blir på fredag så då blir det mer spännande och se hur det ser ut. :)

  • Tjockisbullen2012

    Hejsan Tesen83! Vi verkar ha försökt lika länge. Hur gammal är ditt barn? De är rätt lugnt i tråden just nu, blir mer aktivt medan folk sprutar. Jag har sprutat i 11 dagar nu och ska på vul imorgon. Jag hoppas de blir ägglossning till helgen. :)

  • Tjockisbullen2012

    Ska jag vara ärlig så har jag nu vid tredje omgången med sprutor börjat förstå hur hormonerna påverkar mig. Och tyvärr är det många nackdelar. Jag blir hungrigare (vilket är en nackdel då jag försöker gå ner i vikt), jag är mycket tröttare än vanligt och jag tappar mycket lättare tålamodet. Har inte tidigare förstått att detta är pga hormonerna förrän nu när jag börjat dokumentera mina dagar i samband med min viktminskning.

    Men bara för att jag känner en massa skit så behöver det inte vara detsamma för dig. De blir nog jättebra ska du se. Hur mycket kommer du börja spruta med?

Svar på tråden Fler som gör hormonbehangling för att få ägglossning, utan IVF?